divendres, 1 de juliol del 2011

Rumbo a Gaza : un sainet sense fi

Comencem a tenir ganes de veure com la delegació espanyola de la Flotilla es fa a la mar d'una vegada. De moment, l'únic que sabem del cert és que han estat un any passant el plateret i recaptant no se sap quant ni de qui. Estaria bé que l'Agència Tributària (familiarment coneguda com a Hacienda española) s'interessés pel cas i mostrés ni que fos un deu per cent de la diligència i la severitat que acostuma a exhibir quan un autònom estafat per l'administració s'oblida de fer tamponar a temps una declaració trimestral negativa.

Com molts lectors deuen saber Rumbo a Gaza és un instrument de pura propaganda que amb l'excusa de dur material a Gaza té per objecte deslegitimar l'existència de l'estat d'Israel i lloar les bondats de Hamas. Per aconseguir aquest fi diverses organitzacions anti-israelianes s'han passat un any explicant-nos que salvaran la població de Gaza de la misèria gràcies al seu ajut, consistent en tres-mil o quatre-mil tones de material escolar (llibretes i bolígrafs), mèdic i de construcció. Callen que a través de la frontera israeliana a Gaza cada dia entra el doble de material i que el ritme de construcció a Gaza és impressionant. Callen que a més de la frontera israeliana, a Gaza es pot entrar per Egipte. Callen que tot el muntatge propagandístic i logístic val infinitament més que el material que transporten i, per descomptat, es guarden prou de confessar que el material mèdic fa molta més falta a Síria, on el seu admirat, laic i progressista Bashar Al-Assad està massacrant la seva població amb un sadisme que es fa insuportable  de descriure.

L'acumulació de mentides i despropòsits és tan descomunal que confessem no saber per on començar ni quin ordre seguir per denunciar aquesta mascarada. ¿Quant han recaptat? ¿Quina proporció del total ha estat aportada amb diners dels contribuents per les administracions públiques, les mateixes que han provocat un augment brutal de l'atur després d'arruïnar milers d'autònoms i petits empresaris per impagaments? ¿Per què no s'han fet a la mar si figura que ho haurien d'haver fet al mes de maig? Per què el seu vaixell, anomenat Gernika, no consta matriculat enlloc? Per què tampoc no consta enlloc cap pòlissa d'assegurança de cap vaixell amb aquesta finalitat? Es faran a la mar amb el risc que comporta aquesta operació sense cap assegurança? ¿El govern espanyol està disposat a pagar una milionada amb els nostres impostos si hi ha problemes com va succeir en el cas del rescat de la Caravana Solidària, que va costar més de 50 milions d'euros, 9 dels quals per als terroristes d'Al Qaida del Magrib?

Van anunciar que salparien dos vaixells. La cosa ha quedat en un. Van assegurar que s'hi apuntarien 200 flotillistes, ara diuen que seran uns 40. El Mavi Marmara s'ha fet enrere, un dels vaixells francesos també per no disposar d'assegurança. Una nau irlandesa i una de greco-sueco-noruega (!) quedaran a port per problemes tècnics disfressats de sabotatges d'opereta ("Los saboteadores colocaron un dispositivo que hendía los ejes de las hélices a medida que el barco avanzaba") i el rei de la MeccaCola espanyola, Manuel Tapial, que s'ha passat l'any viatjant per mig món amb hotel i dietes pagades fa uns dies ens va ensenyar una foto d'un barquet de cabotatge típic dels circuits d'excursions Roses-Cap de Creus per a alemanys prejubilats. Volem veure com es fan a la mar. Volem saber què fa la delegació flotillista espanyola a Grècia des del dia 22, perquè de moment només ens arriben excuses suades per no sortir : maniobres inconfessables del Mossad contra els Tapial i que el govern espanyol no es compromet a protegir el Gernika amb naus de l'armada espanyola. Si home, sí, que la Armada Invencible li declari la guerra a Israel!


Els posts del web de Rumbo a Gaza voregen el deliri. Quan hom supera l'estupor val a dir que la seva lectura és recomanable contra els estats melancòlics i com a garantia d'aquells atacs de riure imparables tan benignes per a la salut. Podran contemplar una mini-flotilla a l'estany del Retiro, la denúncia d'un homosexual "promovido desde las redes israelíes" (sub-secció d'Spectra) per denunciar l'homofòbia -inqüestionable- de Hamas, l'assetjament d'homes disfressats de guàrdia civils parant el cotxe d'un membre de la Flotilla o la carta oberta de "la coordinadora de la Plataforma de Solidaridad Ávila por Palestina", María Jesús García, titulada 'Una respuesta hueca, vacía e hipócrita' on aquesta profunda pensadora juga amb el pleonasme "hueca-vacía" per denunciar públicament que el govern espanyol no garanteix la impunitat de la Flotilla.

No oblidin aquesta cara. És una intel·lectual de referència expressament citada pel web de Rumbo a Gaza -i potser d'Arcadi Oliveres, tot és possible!-. María Jesús García, més coneguda com a Mariaje15, amb un coneixement exhaustiu de la jurisdicció internacional, de la voluntat popular espanyola i del que faci falta denuncia el següent amb una eloqüència que t'hi cagues:

2º – Que ignora totalmente el Principio de Justicia Universal respecto a la situación de Palestina y en particular de Gaza y la Legalidad Internacional dentro de la cual actúan los Activistas de Rumbo a Gaza y además que independientemente de que pidan prudencia a Israel pues su petición son palabras huecas pues realmente su gobierno está vendido a los intereses del Estado de Israel ó quizás algo más fuerte está prostituido al Estado de Israel, así que hacen mucho más por ese Estado Terrorista y Criminal que por Gaza que es victima de la Limpieza Étnica ejecutada por el Estado de Israel desde hace 63 años

3º. Me deja claro que Usted y su Gobierno, además de que no escuchan al Pueblo Español, tampoco se toman la molestia de leer bien las Cartas que los españoles les dirigen porque entonces se daría cuenta que mi carta está llena de indignación, rabia, impotencia por su respuesta insatisfactoria a los Activistas de la Flotilla Rumbo a Gaza que si merecen mi respeto y admiración contrariamente a lo que ocurre con la gestión de su gobierno como presidente del mismo.

Ruego, lea bien mi carta anterior y esta misma, no responda si va a contestar con las mismas palabras huecas, vacías, hipócritas que acostumbra. Simplemente lea la Carta y Reflexione un poco que no le hará ningún mal, dado que no acostumbra precisamente a hacerlo.

Atentamente
María Jesús García
Miembro de la Plataforma de Solidaridad Avila por Palestina

No disposem de les Obres Completes d'aquesta pensadora però no ens resistim a recomanar-los algunes de les seves acurades anàlisis. A tall d'exemple :

- 'Vittorio Arrigoni : asesinado por el estado de Israel' (JULIANO MER, VITTORIO ARRIGONI, ASESINADOS POR EL ESTADO DE ISRAEL...PERO NO CONSEGUIRAN AMEDRENTARNOS EN LA LUCHA POR LA CAUSA PALESTINA, IZAREMOS LAS VELAS DE LA LIBERTAD EN GAZA).

- 'Nueva alerta sanitaria : se llama E-coli y es producto israelí' (on en una impressionant aportació científica descobreix que les cagarrines en general i la gastroenteritis en particular formen part d'un nou pla malèfic d'Spectra).

Entenem que finalitzar aquesta entrada després d'endinsar-nos en un corpus científic i filosòfic tan exigent pot resultar frustrant per als nostres lectors habituals. Per amorosir tant rigor intel·lectual i aportar una mica de frescor ens permetem transcriure una petita expansió lírica del universalment reconegut Santiago Alba Rico, escriptor i filòsof espanyol radicat a Tunísia (no ens consta que es manifestés durant anys contra la dictadura d'aquell país), conegut entre d'altres fites pel seu article 'Israel es el peligro' i membre de la segona Flotilla (suposant que es faci a la mar algun dia) :
“La Flotilla no está compuesta de unos cuantos barcos; la Flotilla es inmensa, está en tierra, en todas partes; en estos barcos viajan cientos de miles de personas, millones de personas. En estos barcos viajan todas las personas que soplan desde tierra para que el viento nos lleve hasta Gaza. Que los gobiernos comprendan que la mayor parte de los pasajeros de la Flotilla no están en los barcos sino en tierra es nuestro más poderoso instrumento de presión.”

No sabem quanta gent bufa des de terra, però ens temem que la bufera és subvencionada i exigua. Com sempre, aquesta mena de personatges eviten presentar-se a les urnes però afirmen parlar en nom de milions de persones. Com els feixistes, com els estalinistes. Pel que s'ha demostrat, la majoria de la població ni som ni volem ser els passatgers d'aquest invent però, sobretot, ens neguem a ser-ne els pagans. Esperem que el govern espanyol tingui una remota idea de les conseqüències que comportaria la seva implicació política i econòmica si es compliqués aquest despropòsit protagonitzat per irresponsables i provocadors.

Nosaltres la tenim.
Amb aquest barquet volen creuar la Mediterrània, dur una càrrega de centenars de tones i enfrontar-se a l'armada israeliana. D'on l'han tret? Per què no l'usen per fer tours turístics al Peloponès o a les Illes Medes?

15 comentaris:

Anònim ha dit...

"No oblidin aquesta cara"... per l'amor de Déu, deixeu-me que l'oblidi; amb el que costa dormir amb la calor que fot només faltaria somiar-hi.

Tot està controlat. Cap problema amb Spectra:

http://www.congreso.es/public_oficiales/L9/CORT/BOCG/A/CG_A421.PDF


A.

Lior ha dit...

És a dir; malgrat tot, a pesar dels pesars (els nostres), l'excursió filoterrorista d'aquest ramat de vàndals sectaris, sembla abocada al fracàs (no mediàticament, que serà un triomf esclatant peti qui peti) i a la victòria, almenys moral, d'Israel, oi? Bé.
La Mariaje15 aquesta i els seus amics haurien d'aparcar La revolució permanent troskiana i tota la pesca una temporada, a veure si se'ls estova aquesta petrificació ideològica en la que viuen.

Un altre post superlatiu.

Proposta: fer una colecta per omplir la bodega de la flotilla de rom, a veure si se'ns desorienten i van a espategar a algun lloc amb crisi humanitària real o acaben acampant en una plana abisal o una fossa submarina...

David ha dit...

Com diu en Lior, superlatiu! M'agradaria preguntar a aquests aventurers intrèpids i tan generosos per què, després de passar per Gaza, no pugen una miqueta fins a Síria. Com que la seva resposta seria del mateix nivell intel·lectual que la carta de la senyora aquesta d'Àvila, més val no preguntar res.

God Bless Catalonia! ha dit...

No sabrieu pas si la Flotilla aquesta passa aprop d'on els americans van llençar aquella merda de nom Bin Laden? Podrien anar-hi i fer-li companya al barbut. Ell guanyaria uns amics de "collons", i nosaltres respiraríem una mica menys de merda.

Vonlenska i la nena indie ha dit...

He estat llegint el link de l'article de Santiago Alba Rico "Israel es el peligro" i no només és vergonyós sinó denunciable. Us penjo un link de youtube de l'espai Panorama dela BBC en el qual queda molt clar que la primera flotilla a Gaza no tenia res de "pacífica" i sí molt de yihadista. També es pot apreciar clarament com els soldats israelians es van veure forçats a disparar per protegir les seves vides. Document molt recomanble:
http://www.youtube.com/watch?v=EasoyFbgIu8
http://www.youtube.com/watch?v=vcZYx2jyfeQ

Nomdedéu ha dit...

plas, plas, plas

Anònim ha dit...

El vostre bloc és impagable. Magnífic article. Ara bé, la xusma subhumana que apareix als links que heu posat no puc aguantar-la. Déu meu quin martiri.

Anònim ha dit...

Es una vergüenza que pueda sostenerse una majadería como es esta flotilla de KK, con sus barquitos de papel, con las imbecilidades que manifiesta esa cara de culo llamada María Jesús. Sí a todo ello sumamos las patochadas de ese tal Tapial nos da como resultado que su objetivo es hacernos creer que alguien les sigue, que hay "millones de personas" pendientes de sus gilipolladas y que hacen una fuerza digna de la apocalipsis. Que pena dan esta manada de idiotas pretendiendo enfrentarse a la Armada Israelí. Una buena temporada en una cárcel de Israel les iría al pelo. Que así sea. Shavua tov javerim!!!

Lior ha dit...

247.707 euros: La (primera) factura dels que ens volen arreglar el món!! Doncs sí que en saben de gestionar el diner públic, sí...
-És veritat que un ós no ataca si portes una llanterna?.
-Depèn de la velocitat a què portis la llanterna."

Xavier ha dit...

El que diuen que han recollit (350 mil euros)
http://www.elmundo.es/elmundo/2011/06/05/solidaridad/1307268541.html
En resum, volien 1 milió d'euros i n'han recollit 1/3 part; volien 400 "activistes" i només hi van 40 (1/10 part). Ja es veu el suport que tenen. Però amb això ja tenen prou el Tapial & family per viure una temporadeta. I tenint en compte que els recaptadors són del nivell intel·lectual del Tapial i la tal Mariaje potser es pot considerar un èxit.
Per cert, m'afegeixo a la súplica que us fa A., no ens demaneu tant...necessito oblidar aquesta cara immediatament.
En canvi aquest cop no dono suport a Lior, només faltaria que els paguéssim el ron! A més sembla ser que ja tenen problemes a Atenes.
Salut!

Anònim ha dit...

Ja he tingut el primer malson per culpa de la foto (l'afoto, més ben dit) de la "intel·lectual de referència". Tingueu pietat.

Si multipliqueu els 247.707€ dels "indignats" per 141,3 dóna la quantitat que el Millet va estafar al Palau.

A.

Lior ha dit...

Xavier, no m'has entès. El que jo proposo no és, dit comptablement, una despesa, sinó una inversió. I, francament, per poc que hagués de funcionar, hi afegiria una bona mata d'herba per assegurar-me'n l'èxit.

És a dir, A., que has dividit la quantitat que Millet va estafar al Palau (35.000.999 ? És que ho he fet de cap :-)) ) per 247.707. Per?
Em sembla que ets molt desconsiderat, no amb mi, si no amb els indignats, que tot just n'estan aprenent, home! Dona'ls temps, mira com viuen de la moma l'Oliveres o en Tapial.

Marcel Pena ha dit...

El reflux d'aquestes metàstasis (els 'treballadors de la cultura' contra la guerra, els sindicats 'de classe'... subvencionats,...) d'una esquerra en gravíssimes dificultats ha fet embarrancar Rumbo a Gaza; això val pels Governs espanyol i grec (aquest darrer, un Estat insolvent). Mai ha estat, Rumbo a Gaza, altra cosa que una eina..., però ara aquesta eina ja no és útil, és negligible... i es podreix. Queda però, demanar transparència: saber si s'ha finançat amb diner públic, per quina via, i la destinació dels fons...

Anònim ha dit...

Lior:

Tens raó, els indignants tot just estan a les beceroles...

En relació a la comparació Millet/Indignants, la veritat és que sóc de lletres i no sabia el "truco" que m'has indicat. El que he fet és anar mutiplicat, per 1, per 2, per 3 etc. Quan he arribat al 142 m'he passat, i he anat retrocedint a 141,9, 141,8 etc. fins trobar-ho.


A.

Anònim ha dit...

Benvolguts:
Cap problema, el hotel els espera per a descansar, amb la bandera catalana a la porta.
Quina manera d'invertir els calerons de la venda de la Casita Blanca.
http://almashtalarcmedhotels.com/
salut
jb