dilluns, 2 de juliol del 2012

Com explicar-li al món que volem la Independència sense gastar saliva



















Formes d'escalfar l'ànima


Aquesta foto va ser presa ahir a Manlleu.  Sortir amb aquest lema a Manlleu, vila de la Catalunya Vella, és una provocació. Dir als teus veïns que són ells qui han de marxar de casa seva, només ho pot fer algú molt curt de gambals o algú que no enten el que l'envolta. Ens demanem a quants quilòmetres de Manlleu ha nascut aquesta dona i si sap que els que van sortir com ella amb banderes feixistes a Barcelona van apallissar immigrants.


Amb tot, ahir vam comprovar que del 21% d'aquests habitants de la nostra terra que s'oposen a l'autodeterminació de Catalunya, pocs van sortir al carrer i encara menys van mostrar tant d'odi i de ressentiment cap als catalans. Però, aquests, són aquí, entre nosaltres. 


Vid. La festa del 21 per cent, per Salvador Cot.

2 comentaris:

Francesc ha dit...

En una altra ciutat de la Catalunya vella, Manresa, dos-cents eixalabrats van aplaudir i vitorejar a un individu que va cremar dues senyeres durant les celebracions.

Noctas ha dit...

jajajaja quanta demagògia., però l'humor la justifica.
El que fa aquesta dona és una reacció naturalíssima davant els continuats atacs dels indepes contra els qui se senten espanyols. Ho dic perquè igual dret té la pobre dona de dir que us marxeu, com vosaltres de dir als espanyols que si no els agrada una suposada catalunya independent, se'n vagin....