dissabte, 30 de juny del 2012

Niça? No, Gaza.




Com que Israel els roba l'aigua, l'han de crear als Laboratoris d'Investigació Estratègica (en anglès LIE).

Aquí, detall de la font d'aigua sintètica. L'herba, els arbres i els matolls són de plàstic.

La cruel prohibició imposada per Israel d'importar ciment i altres materials bàsics per a la construcció ha estimulat la imaginació de les autoritats i dels científics dels Laboratoris d'Investigació Estratègica (en anglès LIE). Els edificis que poden veure estan construïts amb un enginyós reciclat per osmosi inversa a base de paper utilitzat els darrers anys en propaganda per la causa.

Davant l'espantosa restricció d'energia elèctrica imposada per Israel i gràcies als Laboratoris d'Investigació Estratègica (en anglès LIE) han hagut d'il·luminar els carrers amb espelmes halògenes. Els llums de les finestres són paper de plata per simular normalitat.
  
Sempre pendents d'atacs arbitraris i sorpresius, les autoritats de Gaza no han tingut més remei que improvisar incòmodes post de vigilància per als seus soferts combatents.
  
Malgrat el bombardeig indiscriminat i constant de les seves platges, la gent va a prendre el sol i a banyar-se per demostrar-li al món de la seva capacitat de resistència i sacrifici.


Fins i tot alguns ciutadans heroïcs fan el torn de nit, desafiants.


Aquí una de les entrades al camp de concentració a cel obert més gran del món.

De tota manera, si vostè és d'una ONG especialitzada en viure de les subvencions per a la conscientització dels valors democràtics de la població palestina i similars, no desesperi. Les autoritats de Gaza mantenen en perfectes condicions deplorables Khan Younis i altres indrets espantosos per tal que vostè pugui ensenyar les imatges a les visites i protestar perquè la Generalitat no li dóna 500.000 euros.

Estem convençuts que els habitants de Khan Younis entendran les petites molèsties que comporta col·laborar en una causa tan noble.

5 comentaris:

Lior ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Lior ha dit...

Entre la colla que l'altre dia van ocupar no sé quina seu governamental per cobrar endarreriments, allò del 0'7 (?), per les seves oenagés, n'hi devia haver uns quants de ben PETS (sigles en català de Pertorbats d'Esquerra Totalitària Simiocràtica) solidaris amb aquesta pobre ciutat. Que facin servir aquestes fotos per decorar les seus del govern.

Míriam ha dit...

Pobres, no? Tanta misèria!

Anònim ha dit...

Ja coneixia les fotos. És per al·lucinar!

David ha dit...

Més val prendre-s'ho amb ironia, oi?