dissabte, 12 de maig del 2012

La conspiració del crucigrama s'executarà el dia d'una "festa jueva"

  

Vegin aquest vídeo, per favor!

El presentador d'un programa de la cadena de televisió pública de Veneçuela VTV va informar a la seva atònita audiència que el crucigrama d'un diari conservador contenia un missatge secret que anunciava l'assassinat d'Adán Chávez, germà del president i governador de l'estat de Barinas.

Segons el presentador, Miguel Pérez Pirela, que a més figura que és filòsof i politòleg, "un grup d'especialistes que protegeixen la seguretat i la sobirania del país" i on hi col·laboren matemàtics i especialistes en psicologia ha extret el següent missatge (agafin-se fort) :

"Vamos a crear desesperanzas con inteligencia y haciendo historia al asesinar con ráfagas a Adán utilizando Galio, Roa y Erin (tres apodos) en el camino de salida a la base de la llanura el dí­a del Rabat, fiesta judí­a el 19 de julio en la mañana".

"Yo voy en nombre de la verdad", diu el paranoic aprenent de Nostradamus. El detall d'afirmar que el Rabat és una festa jueva (sic) li dóna un toc de conspiració judeomaçònica de traca i mocador.

No s'ho perdin, és impagable!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

És delirant! M'agradaria veure la cara d'aquest grup d'especialistes que han estat capaços d'identificar Rabat com una festa jueva.

Míriam ha dit...

Lo cactan, lo cactan, los del grupo epesialisado. Siguen trabajando!

Hasbarats ha dit...

És que no sé on anirem a parar!

Jaume ha dit...

Li ho he fet saber a en Màrius Serra que segur que xalarà amb el tema.

Per cert, que això que diu que durant la II GM això dels encreuats els feia servir De Gaulle des de Londres per a enviar missatges secrets és una altra anada d'olla. De Gaulle feia servir la ràdio...
Aquest paio deu haver sentit campanes sobre uns mots encreuats que es van publicar a Londres pocs dies abans del desembarcament de Normandia. Durant uns dies hi van aparèixer noms clau entre les solucions, per exemple Utah, Omaha (noms en clau de les platges normandes) i el dia abans del desembarcament "Overlord" que era el nom secret de l'operació. Això va provocar nervis però després d'investigar l'autor es va veure que tot va ser una curiosa coincidència (Això ho recull Màrius Serra al Verbàlia).
D'altra banda, qualsevol conspirador actual te mitjans més fàcils per a enviar missatges secrets, oi?

Hasbarats ha dit...

Tu diràs! Convèncer el pobre home dels crucigrames i ensenyar el llautó quan tens Internet, twiter, gmail, sms, etc. És com si veus el fum d'un incendi i t'agafa la paranoia que estan fent senyals de fum per coordinar una conspiració.

El més bo és com a partir de cinc paraules es munten una pel·lícula delirant. Estan malalts.

Anònim ha dit...

No hi havia el precedent de l'atac seguint les indicacions de les jugades de Messi contra el Madrittt?

Fa uns anys, amb la meva àvia passàvem sovint davant d'una institució mental i sempre deia "n'hi ha més a fora a que a dins"

A.

Montsegur ha dit...

Atenció! Per a tots! Jueus i simpatitzants, el proper divendres a les deu del matí comença la festa de Rabat a Barcelona, rellotges i cadenes musicals a mig preu. Compro or, bon preu, Rolex i grans marques, preus econòmics. Joieria Rabat. Barcelona, la de sempre ...

Anònim ha dit...

Ha, ha, ha...! Molt bo! Concentració al passeig de Gràcia!

Jaume ha dit...

Doncs avui he llegit que a Turquia diuen que no se quins ocells són ocells espies ensinistrats per Israel. Entre això, els encreuats i el règim de Síria que deia que el joc del Barça eren missatges xifrats per a la insurgència val més que els novel·listes d'espies s'espavilin a ser originals....

Hasbarats ha dit...

Montsegur: venuda la cornucòpia de l'àvia. Repeteixo: venuda la cornucòpia de l'àvia.