divendres, 27 d’abril del 2012

El que no denuncien les Xarxes Palestines

La "Red Solidaria Contra la Ocupación de Palestina" (RESCOP) està muntant una recollida de signatures per tal de pressionar Joan Manuel Serrat i Joaquín Sabina i aconseguir que no actuïn el proper 21 de juny a Tel Aviv.

La RESCOP és una de les paradetes d'ONGs i grupuscles que fins fa ben poc han viscut de la moma de les subvencions que els contribuents els hem pagat a desgrat nostre amb els nostres impostos captius perquè un govern irresponsable llençava els nostres diners i els hi regalava en nom de la 'Alianza de civilizaciones', un invent que encabia salvatjades com la que es pot observar a la terrible fotografia que encapçala aquesta entrada.

La RESCOP està indignada pel fet que dos cantants occidentals puguin actuar lliurement en un país democràtic, avançat i reconegut  internacionalment però no diuen res de les penes de mort i les execucions que aquests dies s'estan perpetrant tant a Gaza com als territoris administrats per l'Autoritat Nacional Palestina sobre gent acusada de col·laborar amb Israel, vendre terres als jueus, blasfemar contra un pederasta medieval o cometre actes immorals, com ara prendre's una cervesa.

La RESCOP tampoc no deu trobar especialment remarcable el bany de sang que ofega Síria des de fa més de quaranta anys i que d'uns mesos ençà ha costat més de 12.000 vides. El grau de brutalitat del règim sirià, amb bombardejos indiscriminats contra la seva població, tortura i assassinats a sang freda de criatures i violacions massives de dones pel sol fet de ser familiars de sospitosos, és insuportable.

No recolliran signatures per això, no...

     
El que els preocupa és que dos artistes coneguts i admirats vagin a cantar a Israel i que se sàpiga que es tracta d'un país on la gent és normal, li agraden els concerts i rep amb alegria qualsevol manifestació d'art i de bon veïnatge; on no s'enterra en viu els dissidents o els qui, com aquest pobre home, graven amb una càmera i pugen a la xarxa el que volen denunciar.

     
Sereu molt ben rebuts, nois!


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Se'm posen els pèls de punta! Se'm fa un buit a l'estómac! Arriba un moment en què se m'acaben els arguments contra la barbàrie perquè no crec que res del que es digui serveixi per a res.

Anònim ha dit...

El parlament egipci, es veu, està debatent una llei que permetria que el marit tingués relacions sexuals de comiat (sic) amb la seva esposa difunta, sempre i quan només faci menys de sis hores del decés.


http://www.alarabiya.net/articles/2012/04/25/210198.html

Octavi ha dit...

La veritat és que me la bufen aquests dos autèntics pallassos.

Anònim ha dit...

El video de l'enterrament és esfereïdor. Sabem que aquestes coses passen; de fet, quantitativament és molt pitjor una bomba a una pizzeria, però el document visual és impressionant.

A.

Anònim ha dit...

Els dos maxims representants de la progre-estupidesa, nomes falten Ana Belen i Victor Manuel. Per la meva part tan de bo els apedreguessin.