dijous, 4 de març del 2010

SEÑOR EMBAJADOR...

Estem fregant l'apoteosi de la judeofòbia : pantomima internacional de judici contra Israel a Barcelona, cartes infantils antisemites adreçades a l'ambaixador d'Israel a Espanya, ONGs promovent la judeofòbia amb els impostos manllevats als ciutadans, mestres manipulant nens, preparant-los per odiar els jueus. Els que sovint parlen de lobbys en tenen un de muntat amb totes les benediccions oficials i amb un eclipsi monumental i escandalós de la judicatura, dels governants, els partits, els docents, els intel·lectuals, els periodistes, l'església,... Als que es neguen a concedir-li un premi del que sigui a un israelià si no és exaequo amb un palestí adossat ni se'ls passa pel cap que no es pot demanar responsabilitats a Israel pel que passa a l'orient mitjà ometent la immensa càrrega de terror, de corrupció, d'injustícia i de fanatisme de la societat palestina i de la resta de països que l'envolten dins de les seves pròpies comunitats i la confrontació de dues maneres oposades d'afrontar la convivència. Amb quina ens identifiquem? Amb aquesta?
¿Com podem estar tan cecs, com podem actuar amb tanta covardia i tanta irresponsabilitat? Som en una Europa amnèsica, decadent i hipòcrita que per comptes de reconèixer que Israel està defensant la nostra trinxera i parant la cara en front de la barbàrie li lliguem les mans a l'esquena i oferim totes les garanties democràtiques als qui volen demolir la democràcia. Europa, una altra vegada Europa somrient-li al botxí per no prendre mal, fugint de puntetes cap a l'abisme. Tal com podran comprovar veient aquestes cartes que ens mostra l'amic Moré de Cat-Israel, en elles s'afirma que els israelians maten per diners o assassinen bebés. Si uns mestres les han dictat als seus alumnes han anat més enllà de la manipulació, això és un delicte. Però és probable que ni tan sols les hagin escrit els nens. És molt fàcil imitar una lletra infantil, nosaltres hem escrit la de la capçalera en un minut. A més, tal com ens recorda el Jorge de Sobre Israel opinamos todos, a Espanya cap nen petit no diu “evacuar el país para los palestinos". En un país seriós la fiscalia obriria una investigació, perquè incitar els nens a l'odi per part dels seus mestres és gravíssim, i una altra inspecció del departament d'Ensenyament per la mateixa raó i, a més, per esbrinar com pot ser que uns nens de 9 anys tinguin una cal·ligrafia tan penosa. Ens permetem suggerir la pena : que els mestres vegin aquest vídeo amb unes imatges duríssimes que els nostres mitjans de comunicació no ens van mostrar ni ho faran mai, perquè mostrar víctimes israelianes i les conseqüències del terror dels qui ells han decidit que són els bons per decret podria fer entendre a molta gent per què hi ha una valla de seguretat. Aquests mateixos mestres, si tinguessin que conviure amb l'angoixa de saber que qualsevol dia els podia passar el mateix a ells o als seus fills la reclamarien. O no? Que vegin el vídeo i si tenen collons, demà que tornin a explicar als nens que Israel mata per diners. Però que ho facin mentre els ensenyen el vídeo als menuts i als seus pares.

14 comentaris:

David ha dit...

Teniu tota la raó i més. A Europa, en general, es nota un augment preocupant de la judeofòbia, ara disfressada d'antisionisme, però és que a casa nostra, la majoria ni es molesta en disfressar res. És un antijudaisme tan barroer que fa vergonya (aliena, és clar)de parlar-ne. La ignorància (Catalunya és un pàís analfabet pel que fa al món jueu) es barreja amb la mala fe. Llastimosament, ni vídeos com el que heu posat faran canviar d'opinió aquests fanàtics que han decidit canviar la víctima que històricament han estat els jueus pels palestins (encara que, en el fons, els sigui igual el destí dels palestins, l'únic que els importa és sentir-se "solidaris" i, per tant, "santificats").
El vostre esforç i tossudesa, tanmateix, s'agreix. Shalom!

Francesc ha dit...

Primer de tot vull agrair-vos la vostra feina.

En els propers mesos i anys tindrem d´estar alerta per la judeofòbia que ens vindrà al damunt.

M´agradaria equivocar-me, però crec que a mesura que anem entrant en la recessió, el futbol deixarà de funcionar com a anestèssia i des del poder es recorrerà una vegada més a l´ antisemitisme.

Erròniament creiem que el futur serà diferent del passat, com si hi hagués una línia divisòria formada per un mateix. No es tracta de ser pessimista; tot el contrari, estar previnguts pel que vingui.

bacus ha dit...

vosaltres també manipuleu ja que per vosaltres jueu i estat d'israel és la mateixa cosa i per tant si carregues contra l'estat israel també ho fas contra la religió i aixi de bé anem...

saps que et dic que segons vosaltres les expulsions de jueus tenien la seva raó de ser ja que com eren estrangers que collons hi foten en un altre estat?

per mi sé jueu és només una religió i d'aquesta manera podríem conviure de conya igual que amb un budista, però ja que cal justificar el vostre nacionalisme-estatal heu i voleu arrossegar a tota la resta que es sent de conya sent jueu i nacional al estat on viu...

a veure per dir-ne un en bassat que no és practicant que és jueu o català? per mi les dues coses per vosaltres no.

Francesc ha dit...

Bacus: arribes tard. Aquest debat de si els jueus tenen o no dret a ser nacionalistes, a tenir un estat,... va tenir lloc fa cent anys. Un ciutadà de Israel pot ser jueu, musulmà, ateu o el que li dongui la gana. Ja els hi agradaria als musulmans de Catalunya tenir la meitat de consideració de la que tenen els seus germans que viuen a Israel.

Octavi ha dit...

Només hem de tenir una cosa present, som els bons i derrotarem aquesta colla de terroristes, sigui amb la llei a la ma, o amb operacions encubertes. Seguim treballant.

bacus ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
bacus ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
bacus ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
bacus ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

A bacus: aclareix-te xato, quina empanada mental que portes. Cinc comentaris per discutir coses que no tenen a veure amb el que parla el text del bloc denota poca reflexio i molt d'odi a les entranyes. Per cert, no es contradictori ser ateu i usar el nom d'un deu?

A Hasbara'ts: moltes gracies per la vostra feina, com a minim doneu una versio diferent a la que ens imposen des de tots els medis de comunicacio oficials. I ho feu molt be, que carai! Segui aixi i no defalliu mai.

Un lector fidel.

Dies de fúria ha dit...

Benvolgut, gràcies pel comentari que vares fer al meu bloc. T'he afegit als meus blocs favorits.

Endavant! Shalom!

Carlos Fernandez ha dit...

Solo quiero mostraros mi apoyo con este comentario. Vuestros articulos son excelentes trabajos de autentico periodismo de investigacion.

un fraternal saludo

elmartin76 ha dit...

Una vez más me quito el sombrero ante otro gran artículo. Por cierto, que tras ver los escaneados de las postalitas de marras y averiguar así por fin de qué colegio venían, me dio por buscar este colegio en Google... y enseguida empezaron a aparecer resultados sobre su director, Batiste Malonda. Busquen, y empezarán a entender lo de estas postales. Miedo me dan esos niños cuando crezcan...

Hasbarats ha dit...

Fet, elmartin76! Moltíssimes gràcies a tots els lectors i als comentaristes que ens ajudeu dia a dia a denunciar el que els polítics, els intel·lectuals i els mitjans de casa nostra callen.