diumenge, 20 de setembre del 2009

5770

Gras i prim ballant
Volem que aquest sigui un any fantàstic. Volem ballar, volem gaudir de la vida, que tothom sigui feliç, que ningú s'amargui. Potser som més pobres, però dansem!; hem perdut la feina, però cantem!
Ens sentim tan inspirats que brindem la nostra generositat als nostres enemics més penosos, que ja no saben què inventar-se després dels libels de sang, dels protocols i de l'última collita paranòide : robatori d'òrgans, escurçons entrenats pels pèrfids colons per invadir Gaza, xiclets afrodisíacs (que van provocar un seguit de casaments pedòfils), condons amb gust a garnatxa,...
No patiu, que som gent enginyosa i solidària i hem pensat uns quants libels per a la nova Temporada per a estalviar-vos la feina de pensar i ajudar-vos a fer riure el món, que riure és molt sa!
1.- La policia d'Israel terroritza els nostres animals de companyia (pets) a les duanes :
Vegi's l'expressió de terror de Tigretón, el mixet preferit de Saura

2.- La Grip Nova, una pandèmia horrorosa provocada pel govern sionista : Químic sinistre Foto d'Aaron Bolinsky, cap del Departament de Bio-terrorisme de la Universitat de Haifa en plena acció criminal.

3.- Amariconament dels símbols del poder i la masculinitat en connivència amb el Sio-feminisme Internacional amb intencions obviament sinistres.

Super-alfa felí després d'un tractament il·legal amb progesterona enriquida per via rectal

4.- Papilles Blandine de contrast radiactiu per a nadons no semites sense passaport israelià i nens no circumcidats en general.

Johnny Carson, innocent nadó d'Oklahoma, va ingerir les farinetes i perdé el seu tendre prepuci sense el seu consentiment (la família ofereix recompensa a qui el trobi intacte)

5.- Nou camuflatge del Mossad per passar desapercebuts i sembrar el terror.

Helga -adolescent de Düsseldorf- caient rendida als braços de l'agent Ehud X, convençuda que es tractava de Sigfrid

Senyors antisemites, aquests són els nostres tètrics invents. Si no us agraden en tenim d'altres... Volem demostrar una vegada més que dominem la comèdia i col·laborar en la mesura de les nostres possibilitats que facin el ridícul amb un mínim de garanties per aconseguir que el planeta sencer es descolloni de riure. De franc!!