divendres, 23 de desembre del 2011

El darrer Christma de Vittorio Arrigoni

Aquesta imatge espantosa és la darrera nadala que va enviar el jove activista italià Vittorio Arrigoni, un extremista cool i postmodern que en alguna ocasió havia declarat que “Hamas és massa complaent i cooperador amb el règim sionista israelià”.

Devia quedar bé amb les seves amistats antisemites amb aquesta Nadala. Molts col·leguis universitaris dels que no es treuen el mocador del coll ni per dutxar-se devien pensar que en Vittorio era un tio super-enrotllat. Què guai, tu!

Però qui va morir exactament així, com el Pare Noel degollat de la imatge, va ser Vittorio Arrigoni : segrestat, maltractat, humiliat, amb les mans lligades a l'esquena, amb un cop al cap i degollat amb un cable elèctric. Els seus assassins eren la mena de gent que ell comprenia tan bé, l'objecte de la seva "solidaritat" : musulmans radicals que odien Israel i que van afirmar en un comunicat que Arrigoni era fill d’un “estat infidel”, que havia entrat a Gaza per difondre la corrupció i per propagar entre els palestins els vicis d’Occident.

Israel no només no mata cristians sinó que els respecta i n'acull molts que fugen dels territoris palestins malgrat que sovint la societat i els governants israelians han de carregar-se de paciència a causa de les declaracions i l'animadversió d'alguns prelats cristians. I si no hem fet un fotomuntatge posant la cara d'Arrigoni damunt de la del protagonista d'aquest pamflet antisemita no ha estat per no escandalitzar els qui no tenen cap pudor a l'hora de calumniar Israel, els qui ens acusen de ser "poc elegants", sinó per no burxar en una imatge que pot repugnar els creients cristians, molts dels quals probablement haurien somrigut fa un any si haguessin vist aquesta Nadala.

Preferim donar una lleugera idea de quina relació té l'Estat d'Israel amb els cristians :




I amb els musulmans :



Bones Festes.

8 comentaris:

Míriam ha dit...

Bones festes!

Esther ha dit...

Bones festes!!!

Lior ha dit...

Bones festes!!

Anònim ha dit...

Bones festes.

David ha dit...

No ho entenc, jo vinga buscar missatges dels governants dels països àrabs dirigits a les minories cristianes i jueves dels seus territoris i no en trobo cap. Deu ser la mà fosca del Mossad.
Bones festes.

proucomunisme ha dit...

Bones festes!

Anònim ha dit...

Res de nou l´islamofeixisme i el totalitarisme occidental d´extrema esquerra i extrema dreta agermanats en el seu fastigos odi judeofob

José Antonio ha dit...

Sorry, no me interesan los quehaceres del fallecido (q.e.p.d.), sería cosa de preguntar a los arabistas nacionales, tan silenciosos últimamente en una post-primavera francamente muda.

Solamente les adjunto un enlace del artículo de Gil Troy por si les interesa:

http://blogs.jpost.com/content/magic-keeping-kippot-europe