dimarts, 9 d’agost del 2011

Petrodòlars per a l'islamisme radical

Diversos Centres d'Intel·ligència fa temps que avisen al Govern espanyol sobre el generós finançament que diversos països musulmans reparteixen a entitats i particulars islamistes radicats a Espanya i els perillosos recorreguts de tanta prodigalitat. El passat mes de maig el CNI va enviar un informe secret als ministres d'Exteriors, Defensa i Interior donant la veu d'alarma sobre les conseqüències, que "deriven en actituds negatives per a la convivència, tals com l'aparició de guetos i societats paral·leles, tribunals i policies islàmiques al marge de la legalitat vigent, desescolarització de nenes, matrimonis forçats, etc", i on s'afirma que el descontrol de les donacions a demandes individuals és especialment perillós.

En una reunió celebrada fa quatre mesos el secretari d'Estat de Justícia va demanar als ambaixadors dels països del Golf pèrsic que posessin ordre al desgavell dels fons que tan alegrement reparteixen, normalment de forma irregular i difícil de detectar, encara que el major donant és l'intocable Marroc, d'on procedeix la majoria de la població musulmana resident a l'estat. Pel que sembla, les autoritats espanyoles s'han adonat que es tracta d'una ingerència estrangera, tal com recull un informe conjunt dels ministeris de Justícia i Interior on es conclou que “el dret i la
gestió de la llibertat religiosa dels espanyols, sigui quina sigui la seva creença, no pot estar supeditada a cap país estranger”. A més de diners aquests països inunden d'opuscles islamofeixistes els centres i mesquites afins. El país més radical és Kuwait, que sovint se serveix de la Sociedad para el Renacer de la Herencia Islámica. Aquesta organització ha finançat grups relacionants amb Al Qaida i les mesquites de Reus i Torredembarra , des d'on “es difon una interpretació religiosa contrària a la integració en la societat espanyola i fomentant la separació i l'odi cap als col·lectius no musulmans".

Està bé que el Govern espanyol s'hagi adonat de la perillositat d'aquestes donacions, que es tracta d'una ingerència i que és inadmissible, però ¿les autoritats espanyoles no estan fent el mateix quan subvencionen generosament grups que escampen tota mena de calúmnies contra Israel i que demanen el boicot contra els seus productes i les seves universitats?, ¿no és una ingerència subvencionar la pantomima antiisraeliana del Tribunal Russell o la Flotilla de la vergonya?, ¿no actuen amb el mateix descontrol irresponsable repartint diners públics a grups antisemites?, ¿estan segurs que part d'aquestes subvencions no es destinen a reforçar grups o accions terroristes contra Israel o organitzacions integristes que actuen a casa nostra i que promouen la gihad? ¿El Govern espanyol s'ha parat a pensar què farà Al Qaida del Magrib amb els més de vuit milions d'euros que va pagar pel rescat dels dos cooperants de l'ONG depenent del PSC 'Barcelona Solidària' segrestats a Mauritània?

I ja posats a fer preguntes, ¿algú ha investigat si aquests països musulmans tan donats a fer generoses donacions no obsequien alguns periodistes?

14 comentaris:

Ricard C. Estrada ha dit...

De ben segur més d'un periodista cobrarà o rebrà algun regalet. Només cal escoltar les cròniques de l'Albert Elfa a TV3 o llegir l'Ara o l'Avui, tot en la línia més antiisraeliana.

octavi ha dit...

Per aquest motiu seguirem lluitant des de l´ombra, amb o sense opracions encobertes.

Lior ha dit...

Jo no crec que ni l'Elfa ni en Roura informin com informen (llegeixis intoxiquen) previ cobrament de res, tret de la seva (malguanyada) nòmina, perquè això seu és una qüestió de fe. Absoluta. Cega. No crec ni que tinguin (gaire) mala fe, sinó una fe dolenta. Com la de la ciutadania bonista que s'empassa els intoxicatius de tv3.

Míriam ha dit...

No dèieu que a l'estiu teníeu mig tancat i que faríeu entrades lleugeres? Això va fort! I és cert. I, com diu l'Octavi, hi hem de lluitar en contra des d'on sigui. Cadascú hi pot posar el seu granet d'arena.

David ha dit...

Jo penso, com el Lior, que aquests fanàtics que es creuen periodistes no cobren per fer el que fan: n'estan convençuts, del que diuen. De fet, crec que pagarien per poder continuar "allibarant el poble català de prejudicis antiislàmics". Ara, tampoc hi posaria la mà al foc, és clar.

Anònim ha dit...

El tal Roura no crec que cobre res per les seues cròniques infectes. El Roura és pura ideologia amb potes. Ahir comentava en off l'afer de Londres, absolutament ideologia esquerrana i cavernària. Podria ser substituït per qualsevol comunista d'IC com ara Herrera o la Camats, no es notaria el canvi, la mateixa demagògia. És una vergonya increïble el que passa als TN de TV3. I sembla que el sr Mas no se n'adona.

Octavi ha dit...

Realment me´n faig creus de com encara hi poden haver corresponsals del tarannà ideològic com el del Roura a TV3. És patètica la informació que ens transmeten.

Anònim ha dit...

Veig que parleu de TV3. Jo pràcticament no miro la televisió per tant ni idea de com estan les coses, tant malament està TV3?

Marcel ha dit...

La responsabilitat, com apunta algú, és de l'empresa o l'ens públic que no rescindeix el contracte d'aquests col·laboradors. El fet és que els mitjans periodístics i audiovisuals catalans (Ara, El Punt/Avui [manté la capçalera?], El Periódico, La Vanguardia, TV3) sostenen el discurs palestinoide, cosa que no passa, almenys no de manera tan monolítica, amb la premsa espanyola, El Mundo, per exemple, molt més equilibrat (també la majoria dels seus col·laboradors, proisraelians) a l'hora de tractar el referent a Israel.

Hasbarats ha dit...

En general també crec que es tracta d'ideologia totalitària i d'antisemitisme pur i dur disfressats de causa solidària, però trobo gairebé impossible que cap no rebi res a canvi.

Miraculosa, tothom ha escampat la boira i jo m'he quedat al país. L'endemà de comunicar que marxàvem uns dies va haver la matança de Noruega i un no parar d'aconteixements. I un que és així d'inquiet... Ja em coneixes!

Lior, molt bo això dels "intoxicatius".
David, no sé si ho has escrit expressament o es tracta d'un lapsus, però és talment així, els periodistes progres ens volen "allibarar".

Marcel ha dit...

... insisteixo, perceben un sou per fer les cròniques que fan, els articles d'opinió que escriuen..., el que dic, és que cal desplaçar l'atribució de responsabilitats d'aquesta infoxicació als qui els paguen, empresa privada o ens públic.

Hasbarats ha dit...

Totalment d'acord, Marcel, les responsabilitats són compartides. El que no et compro és que El Mundo sigui tan equilibrat. Mira això http://lafu-sion.blogspot.com/2011/08/insultos-antisemitas-contra-natalie.html

David ha dit...

Ha estat un lapsus, Hasbarats, ho he de confessar, però m'ha quedat perfecte!

Marcel ha dit...

... fixava relacions; vull dir, no parlava en termes absoluts. I El Mundo, relativament a La Vanguardia, Ara, El Punt/Avui, El Periódico, no se li pot atribuir un biaix tan marcadament palestinoide. Cert que hi ha col·laboradors il·legibles (per antisemites, i perquè escriuen pèssimament), per exemple, Antonio Gala; però sempre hi ha resposta per part d'altres articulistes del mateix mitjà (David Gistau, David Torres...). I encara un altre element, que no heu de negligir; periodistes llançats extramurs dels mitjans catalans -Salvador Sostres, Miquel Giménez, i abans, Ramon Barnils; tots ells independentistes i proisraelians- escriuen o han escrit a El Mundo, sense que l'empresa els hagi 'suggerit' mai (pràctica denunciada per exemple en l'Ara...) cap canvi en un article.