diumenge, 16 de gener del 2011

QUI ÉS L'ASSASSÍ?

Alguns webs amics estan denunciant la darrera manifestació de censura i de judeofòbia perpetrada, en aquesta ocasió, per TVE, que ha eliminat del seu arxiu de vídeos el programa ‘Españoles en en el Mundo’ dedicat a Jerusalem perquè, excepcionalment, ens mostrava la capital d’Israel com una ciutat on, malgrat tots els problemes, la gent és normal, viu, conviu, es barreja i prova de ser feliç. Això, per als activistes de l’agitprop antisemita, és intolerable i han muntat una campanya de les seves, és a dir, ultraminoritària però cridanera, titllant el programa de “sionista”. Fins ara no havien protestat pel tractament benigne d’aquest programa amb els règims de Líbia o dels Emirats Àrabs… Les cartes de protesta, unes 170, representen el 0,0004% de la població de l’estat. Davant una acusació tan monstruosa i una protesta tan massiva les autoritats de la televisió pública d’Espanya s’han cagat camal avall i han optat per amagar la prova del delicte de no demonitzar Israel amb els nostres imposts, com és el seu costum.

Els darrers dies l’estimat Moré, ens ha informat d’aquest i d’altres escàndols, com ara la realitat de la vida quotidiana a Gaza, tan allunyada de les acusacions dels activistes propalestins contra Israel, o la campanya de Hamas demanant un boicot als productes israelians subvencionada pel govern d’Espanya. Curiosament el vídeo que il·lustrava aquesta entrada també ha estat suprimit per les pressions del govern espanyol, que tant s’assembla al règim franquista a l’hora de simular burdament la seva “neutralitat” pel que fa a quedar bé internacionalment amb els jueus. Als anys ’40 figurava que no donaven suport a Hitler i ara figura que no donen suport  a l’islamofeixisme.

Però abans de continuar els demanem per favor, els preguem, que vegin aquest breu i amè vídeo que il·lustra en un minut i mig el que nosaltres necessitaríem explicar amb milers de paraules. SINOPSI : Qui és l’assassí?


Sincerament, ens sembla un dels vídeos més genials i més oportuns que hem vist mai per il·lustrar la manipulació dels mitjans contra Israel. En primer lloc, hem d’aclarir que les petúnies normalment es planten abans del mes de maig. Per tant, l’Inspector basa en un error la seva deducció de culpabilitat i la seva aparent seguretat s’imposa d’una manera natural a l’audiència. ¿Quants de vostès l’han qüestionat o han volgut comprovar si el que afirmava era cert? El vídeo ens mostra les dues cares del muntatge : el que ens permeten veure -absolutament manipulat-, i com es cuinen les notícies. Els confessem que, malgrat les nostres trajectòries personals i professionals, la visió de la segona part ens va commocionar. En un primer visionat no vam ser conscients de cap  de les 21 manipulacions, i mirin que són gruixudes! Mentre ens concentrem en el que volen que ens empassem, un equip que no veiem no para de manipular-ho absolutament tot, des del decorat (genial el canvi de l’os per l’armadura) fins la indumentària de l’Inspector, el cos del delicte, l’arma del delicte i, finalment, l’argument de l’acusació. Aquest vídeo és una joia!

Et dius que no t’ho pots creure, que un exercici de trilerisme tan descomunal canta com una calàndria i resulta que cola, que tu t’ho has empassat i que si no t’haguessin mostrat les tripes de la impostura hauries donat per bona la seqüència, el decorat, els personatges, la víctima, el culpable i l’explicació.

Els mitjans ensenyen el que els interessa i allò va a missa. Encara ningú no ha demanat explicacions a cap mitjà de comunicació per acusar Israel de bombardejar indiscriminadament la població civil de Gaza a primers de l’any 2009 quan hi ha dades exposades fins i tot per Hamas que ho desmenteixen : ¿com s’explica si no el percentatge que Hamas va facilitar sobre víctimes civils on afirmava que el percentatge de dones que van morir era de l’11%? Si la població femenina de Gaza és el 49% i els bombardejos van ser “indiscriminats”, el percentatge de dones mortes hauria de mantenir una correspondència. Una desproporció tan descarada demostra que els atacs van ser selectius i adreçats contra nuclis armats composats únicament i exclusivament per homes.

Però els corifeus de Hamas s’ho callen i fan veure que no saben fer ni el compte de la vella. I són els mateixos que s’escandalitzen perquè TVE hagi mostrat un Israel normal poblat per gent normal. Volem esmentar els dos principals protagonistes d’aquest nou pogrom mediàtic : el diari ‘Público’ i Alberto Arce.

El diari Público és PROPIETAT DE L’EMPRESARI Jaume Roures, senyoret que es proclama trotskista i que no suporta que li diguin que és empresari, quan la realitat és que a més de ser empresari és una sangonera que viu en gran mesura dels impostos dels catalans i que va construir el seu holding arrambant amb els drets d’emissió dels espais esportius de la televisió pública de Catalunya quan era l’encarregat de protegir-los mentre tots els catalans li pagàvem el sou. Aquest individu tan progre que no perd ocasió per donar lliçons de moral a Israel i a qui sigui ha permès que es publiqui un article sobre el reportatge de TVE en el diari de la seva propietat vergonyós per diverses raons: perquè es basa en la mentida, perquè pressiona una televisió pública sent propietari d’una televisió privada que li fa la competència, perquè a l’esmentat article s’afirma que el corresponsal del diari a Israel - Eugenio García Gascón- un manipulador anti-israelià descarat és “reconocido como gran experto en Oriente Próximo por sus colegas”, perquè permet que una proporció esgarriofiosa de lectors patològicament antisemites vomitin tota mena de libels sense cap ponderació, perquè limita les rèpliques dels lectors amb requisits d’inscripció, perquè TOTES les rèpliques que defensen el contingut del reportatge de TVE o Israel són puntuats negativament i castigats amb l’ocultació i amb un cos de lletra manifestament més petit que els missatges antisemites… I perquè Jordi Roures té interessos econòmics directes i escandalosos amb TVE a través de Mediapro i aquest afer és un instrument de pressió per mantenir i augmentar els seus privilegis.

Sobre Alberto Arce direm poca cosa perquè ens agrada la vida, dormir tranquils i menjar i pair bé sense haver de menester potingues tranquil·litzants ni antiàcids. Esperem que la nova realitat política de Catalunya talli de socarrel les subvencions públiques a la munió d’ONGs antisemites que nodreixen personatges tan manipuladors, i recomanem als nostres lectors que donin un cop d’ull a aquest article que va publicar-li ‘La Vanguardia’ el darrer mes d’agost i on el mateix Arce que va empudegar la Diada de l’any 2009 boicotejant Noa descriu un campament de refugiats afganesos (o no) retratant-los com a grup interessat, ignorant, fonamentalista, perillós, injust, maltractador de dones i nens, aprofitat de l’ajut internacional,… Un article que explica indirectament la realitat i els interessos més sòrdids que s’amaguen al darrere de molts campaments palestins habitats per immigrants d’altres zones amb propòsits gens contemporitzadors, dirigits per personatges tèrbols incapaços de defensar de veritat la dignitat i el futur dels seus pobladors. És curiós que Arce detecti aquesta impostura i aquesta misèria humana a l’Afganistan i no ho faci als territoris palestins. Quina és la diferència? Que d’una banda ataca Israel i de l’altra defensa unes autoritats afganeses deslliurades en un futur proper del paraigua occidental; un Afganistan “lliure” governat per qui sigui -inclosos els talibans- on qualsevol matança restarà impune.

Segurament aquests activistes de la veritat absoluta no es van manifestar quan TVE va passar un curt reportatge moooolt currat, eh! Es tractava d’una primícia mundial fruit de les habilitats indescriptibles de l’“Equipo de investigación de TVE”. La narració comença amb un hilarant “Nos disponemos a entrar en el centro de inteligencia del Mossad, el servicio de espionaje israelí considerado uno de los mejores del mundo. Es un lugar inaccesible, ninguna cámara había entrado antes”. Evidentment es tractava del Centre d’informació del terrorisme i la intel·ligència, un establiment obert al públic. El ridícul va ser còsmic i la direcció de TVE va haver de donar explicacions però, sortosament, no ha enretirat el vídeo del seu arxiu públic. Val la pena veure’l per riure una estona. Només falta la música de La pantera rosa i alguna imatge de El Túnel de la bruixa de les atraccions del Tibidabo. La pregunta és ¿la reportera va mentir conscientment o bé és tan idiota que es pensava que allò era realment la central del Mossad? Sigui quina sigui la resposta, el resultat és el mateix : una població desinformada, manipulada i judeofòbica.

Aquí tenen la perla:




7 comentaris:

David ha dit...

Boníssims tots dos vídeos! El primer és un exemple excel·lent del que passa amb Israel (i amb tantes altres notícies) i el segon està en la línia de voler mostrar el Mossad com un servei secret omnipotent i omniscient que ho controla absolutament tot, imatge que lliga amb el tradicional suposat domini jueu del món.
Per saber com es viu a Jerusalem, només ens queda una solució: anar-hi.
Una abraçada, Hasbarats!

Anònim ha dit...

"Jaume Roures" i no "Jordi". Per a la resta, l'article excel·lent, com sempre.

Hasbarats ha dit...

Una abraçada, David! Et tinc una mica abandonat, com a molts amics (en Moré, la Miraculosa, en Jaume, l'Ariel). Sorry, vaig de corcoll!

A l'Anònim, gràcies per la correcció. Ja ho he canviat. La confusió demostra que arribada certa edat un ja no es pot refiar de la seva memòria, sobretot tenintt en compte que a TV3
està ple de Roures

Lior ha dit...

Em deixeu espaterrat,com sempre!El video detectivesc ja el coneixia...i hi he tornat a caure! Te una explicació científica,aquest embadocament (és arran d'aquesta que ja l'havia vist),que argumenta (no que justifica!),l'actitud general davant,per exemple, els media.
Com que esteu tant ben documentats, ens podrieu fer la llista d'ONGs filoislamistes amb finançament públic?No n'hi deuen haver tantes,oi? Digueu que són poquetes encara que sigui mentida,sisplau...

Octavi ha dit...

Per això hi som els detectius, per adonar-nos-en del que els mortals no veieu.

Míriam ha dit...

El vídeo detectivesc, genial! Jo no n'he pescat ni una!
:_((
No som res! Sort dels Hasbarats que ens teniu "altantu".

Martí ha dit...

Ja feia unes setmanes que estava una mica decebut a causa de la baixada de nivell dels vostres escrits. Però avui amb aquest torneu a donar a aquest bloc la qualitat que es mereix, que necessitem. Enhorabona!