dilluns, 12 de juliol del 2010

RESPECTE?

Això és el que fan els que demanen respecte per a ells i boicots per Israel. La "asociación de transexuales de Andalucia", ATA, enguany va perpetrar un calendari "trans-gressor". No cal descriure els detalls, tothom pot veure de què es tracta. La gent que actua amb tanta frivolitat i falta de respecte són els que demanen reformar els plans d'estudis per tal que els nens coneguin la seva "realitat", els mateixos que pretenen canviar la mentalitat de la societat per ser respectats. Convidem als imaginatius trans-gressors d'ATA a fer una versió tan respectuosa amb l'islam l'any vinent. Segur que tindrien un gran ressó internacional.

13 comentaris:

David ha dit...

Això ja no escandalitza ningú... És una mostra de mal gust, ignorància i ganes de fer-se veure. Qui volen que els prengui seriosament fent l'imbècil així? I, sí, que ho provin amb l'islam si tan valents són...
Salut!

Lior ha dit...

Frivolitzar és la paraula.No només frivolitzen amb la figura religiosa. Frivolitzen un drama,com ho és neixer amb el gènere que no es sent com a propi,tot i que,naturalment,no hi ha de faltar l'humor.
Ara bé,pots dir que et toca el voraviu el tractament que ATA fa de la figura religiosa, més enllà de cap prejudici teu envers aquest col·lectiu? No t'estic acusant de res,eh! Però a/La jerarquia catòlica,com tantes d'altres, les ha fet de l'alçada d'un campanar contra aquest col·lectiu i tants d'altres. b/Aquesta imatge forma part d'allò que en diuen "imaginari col·lectiu",i per tant corre aquests riscos.c/Es veu que els d'ATA no són del sector més "intel·lectual" dels transexuals.

Míriam ha dit...

Ja està tot dit!

Octavi ha dit...

Costa tan poc ridiculitzar l´Església. De represàlies cap ni una, i a més, és la única institució que darrerament demana perdó.

Hasbarats ha dit...

Efectivament, com diu en David es tracta sobretot de mal gust i que ningú se'ls pugui prendre seriosament.
Lior, els prejudicis envers aquest col·lectiu normalment els manifesta precisament aquest col·lectiu amb la visió estereotipada -per no dir denigrant- de la dona. I, si, certament tot fa suposar que aquest calendari no l'ha fet el sector "intel·lectual". D'altra banda, i sense perdre el sentit de l'humor, això de justificar a l'engròs que es jugui amb l'imaginari col·lectiu de vegades és perillós.

Josep ha dit...

Que jo sàpiga, aquest calendari no va destinat a les escoles.
Si és per a públic adult, i no és pas imposat (que jo sàpiga, tampoc s'exhibeix publicament) no veig motiu per a l'escàndol.

Qui el vulgui que el compri, i qui no doncs que passi olímpicament.

Hasbarats ha dit...

Josep, en cap moment diem que el calendari vagi destinat a les escoles. Si parlem del sistema educatiu és pel punt 2 del manifest d'enguany del dia de l'orgull gay, dedicat als transexuals i que diu "2.- transformar el sistema educativo, que no reconoce la existencia de esta diversidad". Ho pots llegir al noste post http://hasbarats.blogspot.com/2010/07/no-podran-anar-madrid.html
Com podràs comprendre nosaltres no comprarem aquest calendari, però tampoc passem olímpicament.

Josep ha dit...

D'entrada ens hauríem de preguntar a qui ofèn. Jo diria que a jueus, cristians i musulmans. I a pagans greco-romans, si és que encara en queda algun.

En tot cas, tractant-se d'un objecte privat, només serà ofensiu quan s'imposi en un espai públic. I si, de moment, ningú l'ha imposat a cap lloc públic, no hi ha ofensa.

Hasbarats ha dit...

Doncs hi ha qui li molesta, i molt, que es frivolitzi amb l'estrella amb la paraula "jude" enmig. I més quan aquesta utilització la fan els mateixos que boicotegen Israel en la seva festa i callen el que fan a molts països islàmics amb els homosexuals. I et recordem que està en un lloc tan públic i accessible com Internet i que no cal que l'imposin perquè nosaltres donem la nostra opinió.

Míriam ha dit...

Si jo fos mestra de criatures adolescents, plegaria. Jo no m'hi veig -ni voldria- fent això de la ciutadania i explicant als meus alumnes que són a l'edat d'enamorarse i que han de triar la seva opció sexual i tot això que volen manar i organitzar. Jo entenc que l'intrussisme d'aquesta gentota ja arriba a nivells intolerables, fins a la sexualitat de cadascú, cosa per a mi molt íntima. No sé si m'explico bé.

Josep ha dit...

Benvolguda Miraculosa:
no t'expliques gaire bé, però no passa res. Anem a pams:
Al web de l'XTEC hi ha penjat el temari d'Educació per a la Ciutadania. Gairebé tot el temari es pot encabir en el programa troncal de Ciències Socials (drets i deures, etc...).
La transsexualitat és una realitat, i cal explicar-la sense traumes. No sé quina és la millor edat, si els 12, els 14, o els 16. Però cal explicar que això existeix, i que és molt minoritari.
L'amor? Ui, això sí que és difícil de definir acadèmicament, tot i que tothom ho ha sentit (ni que sigui una vegada).
Que els "gais oficials" de Madrid siguin antijueus no justifica que nosaltres siguen antigais. Així de senzill.

Lior ha dit...

Benvolgut Capità Haddock,jo no "justifico a l'engrós que es jugui amb l'imaginari col·lectiu".Dic que "forma part de l'imaginari col·lectiu".Per bé i per mal.El col·lectiu gai-sociata i companyia deu ser TANT amant de reglamentar la vida en general i la sexual en particular com el col·lectiu heterosexual-sociata i companyia. Coses de l'esquerra, diguem-ne,tradicional.

Míriam ha dit...

Josep,
Gràcies pels aclariments. Ja me'n vaig adonar que no m'explicava prou bé. De totes maneres, no descarto que sóc jo la que en aquests assumptes no hi veig gaire clar. Sempre he estat una mica "monja", jo ;-)

ieps! pel davant de tot, que cadascú triï l'opció sexual que li agradi.

(Veus, ja em torno a embolicar. No hi ha com callar!)