divendres, 21 de gener del 2011

ESPANYA FA LA GUERRA CONTRA ISRAEL AMB SUBVENCIONS

El govern espanyol practica una curiosa modalitat de guerra freda. Mentre diu defensar l’aliança de les civilitzacions manté una guerra bruta contra Israel a base de subvencions que en res contribueixen a l’apropament de les parts, el diàleg i l’ajut real a la població palestina. Pel contrari, mitjançant l’ajut indiscriminat a organismes palestins opacs i fent servir com escut ONGs manifestament antiisraelianes generosament subvencionades du a terme una política de confrontació i d’injerència que consideraria del tot intolerable si el cas fos invers.

L’arma meravellosa (Wunderwaffe) del govern espanyol és la combinació de propaganda i diners manllevats a tots els contribuents i la covardia que suposa el doble joc que practica. De cara a la comunitat internacional figura que Espanya és responsable i solidària; la guerra bruta, però, no la fa com a Estat, l’hi fan els altres : els mitjans de comunicació estatals o subvencionats  i una densa xarxa d’organitzacions, associacions, plataformes, col·lectius, etc.

Amb motiu d’un spot de les autoritats de Gaza cridant al boycott contra els productes israelians que comptava amb el patrocini de l’ONG ACSUR-Las Segovias i de l ‘AECID, el govern espanyol va desmentir qualsevol participació. També la va desmentir ACSUR i l’espot ha desaparegut misteriosament del mapa. ¿Potser els col·laboradors de Hamas es van extralimitar posant  el nom dels qui van sufragar l’anunci sense consultar-ho?

Fem una breu repassada de com es dilapida el diner públic i com es contribueix a eternitzar un conflicte posant pals a les rodes a un estat democràtic al qual se li nega el dret a existir i a defensar-se. Examinem les pràctiques de l’AECID, que es defineix així :"La Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo (AECID), es una Entidad de Derecho Público adscrita al Ministerio de Asuntos Exteriores y de Cooperación a través de la Secretaría de Estado de Cooperación Internacional (SECI). Es, como establece la Ley 23/1998, de 7 de julio, de Cooperación Internacional para el Desarrollo, el órgano de gestión de la política española de cooperación internacional para el desarrollo, y su objeto, según el Estatuto de la Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo, es el fomento, la gestión y la ejecución de las políticas públicas de cooperación internacional para el desarrollo, dirigidas a la lucha contra la pobreza y la consecución de un desarrollo humano sostenible en los países en desarrollo, particularmente los recogidos en el Plan Director en vigor cada cuatro años.La lucha contra la pobreza es el objetivo final de la política española de cooperación internacional para el desarrollo. Esta, es parte de la acción exterior del Estado y está basada en una concepción interdependiente y solidaria de la sociedad internacional".

¿I com compleix tan nobles objectius? Doncs, per exemple repartint recursos públics així :

ACSUR-Las Segovias :  4.688.595,81 € l’any 2009 [780 Milions de pessetes]. Aquesta és l’ONG de l’anunci de Hamas demanant el boicot a Israel. Apareix com a beneficiària d’una subvenció de la Generalitat de 23.514 € pel projecte "Diagnòstic per a la conscienciació de la joventut Palestina i Catalana sobre l'impacte del Mur -Part II" per inculcar als nens odi cap a Israel. L’octubre de 2005 va participar en la crida per sabotejar una conferència de Shlomo Ben-Ami a València que va acabar en agressió física contra el conferenciant. 

ENTREPUEBLOS (a Catalunya ENTREPOBLES) : 600.339,00 € l’any 2009 [100 Milions de pessetes]. Aquesta ONG també va participar en la crida contra Ben-Ami. Aquí tenen l’enunciat d’una de les seves conferències :

Dissabte, 17 de febrer
10.00 -L'Apartheid a Palestina i el paper de la comunitat internacional.
Coordina: Xarxa Catalana d’Enllaç amb Palestina.
Joan Roure, sots-director de la secció internacional de TV3, especialitzat en el PròximOrient des de l’any 1982.
Fathy Khdirat, representant de "Stop the Wall" (Palestina).

SODEPAZ (Solidaridad Para El Desarrollo y la Paz. També SODEPAU) : 677.529,00 0,29 € l’any 2009 [113 Milions de pessetes]. Aquesta ONG també va participar en la crida contra Ben-Ami. Patrocina amb els diners dels contribuents el Tribunal Russell sobre Palestina Comparteix seu social amb la Xarxa d'Enllaç amb Palestina i amb la plataforma antisemita Aturem la Guerra, dirigida per un antic terrorista que es va destacar pel boycott a Noa i l’assatjament a la llibreria Sefarad de Girona; SODEPAU està dirigida per Josep M Navarro Cantero, coordinador del Servei de Mediació Intercultural Comunitària de l'Ajuntament de Barcelona i primer signant d'un intent de querella que no va prosperar contra Pilar Rahola per quatre articles a La Vanguardia en què la periodista defensava el dret d'Israel a existir. Aquesta ONG és una de les més subvencionades per les administracions socialistes de Catalunya.

ASOCIACION CULTURAL E DE COOPERACION INTERNACIONAL PALLASOS EN REBELDIA -FestiClown. Palestina, Territorios Palestinos:  116.700,00 € l’any 2009 [19,5 Milions de pessetes]. Muntatge antijueu d’ Iván Pardo impostor que es fa passar per pallasso i que s’autodefineix com “la creme de la creme del terrorismo lúdico”. Aquest individu, que afirma que la llengua hebrea és una herramienta de terror, fa uns mesos va ser expulsat d’Israel i no va poder passar de l’aeroport Ben Gurion, que ell anomena “Abel Gurion”, en una clara mostra dels seus coneixements sobre el conflicte que tan bé domina.

Asociacion Cultura, Paz y Solidaridad Haydée Santamaría : 212.700,00 € l’any 2009. Aquesta és l’ONG-xiringuito de Manuel Tapial, el rei de la Mecca-cola a Espanya que va participar en la Flotilla que volia entrar a Gaza per la força. Tapial viatjava en el Mavi Marmara, el vaixell ple de jihadistes que cantaven “mort a Israel”. Aquesta subvenció de més de 35 Milions de les antigues pessetes atorgada pel govern espanyol a una Associació minúscula d’indocumentats, ¿en qualitat de què es va concedir? ¿Per la cara a un marginal impresentable o com a peatge per una operació de gran abast contra Israel orquestrada pel govern turc? -l’altre gran defensor de l’aliança de civilitzacions-.

El govern espanyol no és innocent. Demostrarem amb més entrades la seva implicació amb moviments i interessos antisemites i la seva immoral responsabilitat en l'assatjament contra Israel.

8 comentaris:

Lior ha dit...

Primer de tot,todà rabà amb reverència, genuflexió i bes als peus (i consti que,això, només ho faig a la Marta Pessarrodona-r+g+bp-)
Segona,per quan ens haguem recomposat d'aquest sustu-les dades d'aquest post-,què hem de fer? Una oenagé per fer el contrapès a aquesta desbandada de delinqüents? (Em sembla que,des d'Israel estant,fa l'efecte que tots sóm un ramat d'obtusos filoislamistes) Farem flotilles sionistes solidàries Stand with Israel,the civilization and the democracy-Keep the wall? Vull dir que fer saber al món,i més concretament a Israel,que aquí hi ha vida intel·ligent,hauria de ser,també,un objectiu. Ni que fos per no morir-se de vergonya aliena quan,els ressenyats en aquest post,en fan de les seves.

Anònim ha dit...

Quina manera mes "particular" te el govern espanyol d'escampar la concordia entre els pobles del mon!!!

Unknown ha dit...

Es igual,la gent no s'ho creurà; no s'ho volen creure.
Senten un imam dient que els matara a tots perquè son cristians i no s'ho volen creure, veuen el que fa el imam de Lleida i no s'ho creuen, van viure un 11M i no s'ho creuen, ha passat el que ha passat a Salt i ni s'immuten....
Ai, Hasbara-ts, "¡Dios, qué buen vasallo, si tuviese buen señor!", llastima del vostre esforç.

Salvador ha dit...

Un gran error de Israel és que no ha sabut guanyar-se gairebé cap simpatia de les anomenades esquerres, sobretot a Europa. S'està recolzant massa en una dreta nord-americana que en el fons no té cap simpatia pels jueus, només pretén utilitzar-los contra els àrabs.

I mentrestant aquí és demencial veure les esquerres defensant tiranies o grups terroristes teocràtics i racistes.

Isabel ha dit...

Crec que la Marta té raó:no creuen perque no volen creure, i per tant no importa amb qui es recolzi Israel, si amb la dreta o l'esquerra nord-americana (ja només per ser nord-americana a molta progressia li sonarà malament); afegim-hi que hi ha por a parlar del tema de l'ntegrisme islàmic.

Octavi ha dit...

Des de la dècada dels 80 que els del Mossad ens recriminen que Espanya és una seu declarada de l´antiga OLP. Sent president en Suárez quan va venir l´Arafat ( rei dels terroristes segons Reagan )a visitar Espanya, un agent del Mossad va alertar al Cesid que a la seu de la OLP de Madrid estava farcida d´un arsenal d´armes ( fins i tot dos míssils Sam-3 ).Uns agents del Cesid en una brillant operació van inutilitzar les armes automàtiques durant la nit del derby madrileny. D´aquesta manera no es va ofendre als palestins amb cap denuncia formal, ni vàrem fer aumentar la ira d´Israel. Ara en canvi, com molt bé dieu el suport al poble palestí no es fa tan descaradament però es continua fent mitjançant les maleïdes subvencions a oenagés de dubtosa ideologia. El resultat segueix sent el mateix, l´odi al poble jueu continua creixent tan per part de l´estat espanyol com del seu poble.

Juan Pablo Arenas ha dit...

Rebotando desde el blog del señor Fábregas he llegado hasta aquí. Perdónenme que use la lengua opresora:))), pero es que -aparte del inglés- es la única en la que sé expresarme. Es muy refrescante ver que en Cataluña hay gente que no comulga con las ruedas de molino del antisemitismo latente. Yo que estudié en la Autónoma de Madrid mamé un antisemitismo sigiloso e infiltrante que se cuela en las venas sin saber el cómo ni el porqué.

Hasta que un día mi novia me dejó; me fui al Saber y Ganar que se graba en Sant Cugat y con la pasta que me dieron me fui de viaje por esos lares junto a un monitor gay egipcio de mi gimnasio. Menuda pareja que hacíamos. Me llevó unas semanas a Egipto donde comprobé el atraso y la pobreza. Me cogí algo parecido a una disentería y estuve días con los intestinos estrangulados. Vi la hipocresía del egipcio que no deja a su mujer vestir como quiere y luego se excita con las occidentales lujuriosas.

Después terminamos en Gaza y me resultó desolador el medievalismo islámico y los afanes de perpetuar su cerrazón. Solo vi victimismo. Hamas no desea que su gente viva bien, sino que son peones en su lucha por destruir Israel. Yo que iba a confirmar mi visión socialdemócrata del mundo, comencé a sentirme desamparado ante tamaña súbita ruptura de esquemas.

Pero fue Israel lo que me encandiló. Vi paz; vi respeto; vi árabes que viven genial y que no piensan volver a sus países de origen. Mi monitor gay del gimnasio me presentó a un familiar que vivía allí en paz y trabajando. Me encantó esa mezcla de tradición y avance. Recuerdan de dónde vienen sin dejar de mirar hacia adelante.

Desde entonces, los apoyo siempre que puedo. Me pongo las camisetas del ejército israelí que-aunque es una parida- me sirve al menos para incomodar a mis socialdemócratas amigos siempre tan seguros de su supremacía moral.

Sigan así. Reciban un saludo desde Madrid, aunque siempre recuerdo Cadaqués...

Anònim ha dit...

estic interessat en saber qui organitza el www.palestina.cat Per si algú en té informació, em sembla que hi ha articles veritablement inversemblants.