dilluns, 19 d’abril del 2010

BOYCOTT

Berlin, 1938 Primer va ser el boicot... Catalunya. 2010
Després van impedir l'ingrés
dels jueus a la Universitat...
Viena. 1938 Madrid. 2010 Aleshores van acusar els jueus de tots els mals... França ocupada. 1942 Europa (ocupada?). 2010 Això no és una crítica a Israel...
és judeofòbia indecent!!

5 comentaris:

David ha dit...

Exemples gràfics d'un odi que no s'esvaeix. Es disfressa i pren noves formes, però continua sent el mateix de sempre.

Anònim ha dit...

La meva "neboda" pertany a el grup "Dones per la pau".I si vosaltres tambe fosiu honestos,admitiriau que son una bona colla els que marxan o ja no hi van.

Octavi ha dit...

El més greu és que aquest odi em fa l´efecte que encara va creixent. Tot i així, som els bons i guanyarem,que Déu beneeixi Israel.

Hasbarats ha dit...

Sí, David, el mateix de sempre i servint-se sempre de grans "principis". Ara toca la via cumbaià mentre els fomentalistes fan la feina bruta. L'objectiu sempre és el mateix : fer desaparèixer els jueus. Ja vam veure fa menys de 70 anys què feien fins i tot amb els "assimilats" i els convertits al cristianisme. Per cert, disculpa que normalment no responguem als comentaris,tant de bo entenguis que no és per falta d'interès ni de gratitud. Agraïm el teu suport i el de molts amics que de tant en tant hi diuen la seva.

Octavi, per la teva vehemència suposem que ets jove i de mena optimista. Això està bé! Saps a qui li interessa més que guanyem? Als que expliquen històries insignificants sobre la seva nebodeta que vol sotir d'Israel i que pot fer-ho perquè Israel és un estat de dret on es pot discrepar lliurement i que no nega el passaport ni el dret de viatjar als seus ciutadans. Aviat penjarem un post per mostrar-li a l'anònim de la nebodeta què haurien fet amb ella quan no existia l'estat d'Israel.

David ha dit...

Totalment d'acord, Hasbarats. I no us heu de disculpar de res, només faltaria.