dissabte, 18 de maig del 2013

El govern espanyol ret honors a nazis


Les sentines espanyoles tenen una rica vida pròpia. L'escàndol del diploma d'honor lliurat per la Delegada del govern espanyol a la 'Hermandad de combatientes de la División Azul', hereva dels voluntaris que van combatre a les ordres dels nazis, no és un fet aïllat, com ha provat de fer creure María de los Llanos de Luna. 

Les amistats d'aquesta pretora són alarmantment perilloses, tal com podem comprovar per la fotografia de portada, on la podem contemplar ben feliç enmig de dos nazis de manual : Armando Robles i Gerardo Bellalta. 

Si algun lector encara no sap qui són, els podran trobar units en qualitat d'editor i articulista-autoentrevistat AQUí



Els mostrem algunes de les perles que publiquen aquests amics de la Delegada del govern espanyol a Catalunya perquè es facin una idea de la gravetat de la situació: 

"Ahora van a desbrozar en secreto lo que realmente vale o no vale Cataluña, y lo va a hacer la Casa Rothschild, que terminará quedándose con Cataluña”. 

"Y aquí es donde entra algo que se nos olvida, los 3 millones de judíos a los que Gallardón va a conceder la residencia en España, de los cuales ya han llegado tres mil. A tal fin la Casa Rothshild les va a detallar cómo y en qué se tienen que hacer parte o todo de la riqueza que haya en Cataluña".

"El dirigente unionista advierte que tras el clamor independentista se halla “el lobby sionista”, y más concretamente, “el entramado de empresas tapadera de Rothschild y todo su club de particulares y sociedades”".

"Ya nos está anunciando lo poco que pinta el gobierno de España por debajo del gobierno mundial, a cuya cabeza están los Rothschild, que viene a repartirse España". 

"El odio nacionalista a España es tal que prefieren venderse a cualquier postor antes que seguir siendo españoles, pero las servidumbres siempre se han pagado y caras".

La fotografia de la Delegada i els dos nazis no va ser presa per casualitat. D'acord amb el que narra la mateixa publicació ultradretana la instantània va ser presa al Círculo Ecuestre amb motiu de la celebració del sopar de gala on li va ser imposada la insignia de Caballero de la Orden del Antiguo Reino de la Corona de Aragón (sic) a l'editor d' 'Alerta Digital'. Tant la Delegada com "el general jefe de la Guardia Civil en aquella comunidad autónoma" -és a dir, Catalunya- hi eren presents en qualitat de convidats. Ignorem quin dels dos va condecorar el nazi. El que sí sabem és que aquesta suposada Ordre és un invent registrat per gent indigna a l'any 2001 per escarnir la nostra història.

Maria de los Llanos de Luna és llicenciada en dret i funcionària de carrera. Nascuda a Sevilla va venir a conquerir-nos a la dècada dels 80 i va afiliar-se al PP. Després d'ocupar un escó al Parlament de Catalunya va ser nomenada com a nova Delegada pel govern de Mariano Rajoy i des de començaments del 2012 exerceix el seu càrrec com una virreina colonial sense complexos. 

El Parlament de Catalunya ha demanat la seva destitució en dues ocasions, sempre amb els vots en contra del Partit Popular i de Ciudadanos; la primera al mes de març d'enguany per la seva actitud hostil i falta de respecte per les institucions catalanes, i la segona amb motiu d'aquest lliurament del diploma d'honor a la 'Hermandad de la División Azul'. El govern espanyol ja ha fet públic que no té intenció de cessar-la. Això no causa cap sorpresa ja que es tracta del mateix govern que no persegueix d'ofici la publicació obertament antisemita dirigida per l'amic nazi de la senyora Delegada; panflet, per cert, que sol publicar articles de militars espanyols cridant a donar un cop militar contra Catalunya sense que el govern espanyol els expedienti ni cap jutge els processi.

María de los Llanos de Luna -com la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez Camacho- és filla d'un oficial del cos de la Guardia Civil. Potser per això la Delegació del govern espanyol a Catalunya que ella dirigeix per comptes de demanar excuses s'ha limitat a facilitar públicament un comunicat d'aquest cos armat que duu per títol "nota aclaratoria" on s'afirma que l'objecte de l'acte on es va fer el lliurament de diplomes era commemorar el 169 aniversari de la Guardia Civil i havia estat organitzat conjuntament amb la Ponencia de Cultura de Defensa i la Federación de Asociaciones Cívico-Militares.

Ara entenem què vol dir "cultura" i "cívic" per les jerarquies de la Guardia Civil. I també entenem que la Delegada, parlant en nom dels catalans, temps enrere hagués declarat que  "com a catalans, com a espanyols, ens sentim orgullosos de la Guàrdia Civil, del treball rigorós que desenvolupen sempre en defensa de la democràcia i de la llibertat, pilars indispensables del nostre estat de dret".

Estat de dret? Veiem què més afirma el comunicat de la Guardia Civil :

- "Todas las agrupaciones que desfilaron
son legales". Increïble però cert. A Espanya el partit feixista que va donar suport al cop d'estat i a la dictadura durant quaranta anys, és legal. I per corroborar-ho i proclamar-ho amb orgull la Delegada del govern espanyol a Catalunya lliura un diploma d'honor a un individu vestit amb l'uniforme de Falange.

- "Su idiosincrasia se fundamenta en un contexto histórico en absoluto ideológico".

Els mostrem algunes imatges de la seva pàgina de Facebook (que, simbòlicament,  daten a 13 de juliol de 1941) perquè comprovin la idiosincrasia.

Medalles "en absoluto ideológicas".






Traducció "Aquí comença el cul del món". (es refereixen a  Leningrad)


                     

                            


Al costat dels Regulars, de tan grata memòria als 
pobles on van entrar violant i degollant adults i nens. 


  
Homenatge celebrat al Círculo Cultural 
Católico. València.


Revivint velles gestes.
 

 Nosaltres creiem que estan jurant fidelitat 
 a Hitler, però potser hi ha qui afirmi que juren 
 la Constitución avant la lettre.


Fa massa temps que se sent a dir que a Espanya la ultradreta és residual i que no  està representada al Parlament espanyol. El cert és que està subsumida en un ampli sector del PP. La senyora Llanos de Luna n'és un exemple. La seva continuació com a Delegada del govern espanyol a Catalunya n'és una altre. 

10 comentaris:

Jordi Serra ha dit...

Esplèndid treball de documentació. En farem difusió.

jordi ha dit...

http://elpais.com/diario/1993/06/09/espana/739576815_850215.html
Crec que Robles es el mateix que va ser cap de premsa de Jesús Gil, càrrec que li va costar ser detingut per lladre.
L'altra ocellot es fà dir "Barón de San Casimir", un títol nobiliari imaginari que el va permetre aterrar com a "portaestandarte" d'aquesta ordre. El van fer fora de Plataforma per Catalunya per massa radical i va tenir un "problemet" amb uns immigrants que l'acusàven d'estafador

Oliva ha dit...

AIXO PASSA SEMPRE QUAN ELS "SATRAPAS",MOREN EL SEU LLIT.....

Josep ha dit...

Només dir que, si aquest home tingués una mica molt petita de raó, nosaltres seríem uns genis i ho tindríem tot guanyat.

Perquè, si de debò tenim el suport de sionistes, islamistes i comunistes, la nostra causa està guanyada ☺☺☺☺

... Aix, si en el fons són com els personatges de Martínez el Facha.

David ha dit...

La imbecilitat és ben bé que no té límits i l'odi, tampoc. Sospito que són la mateixa cosa.
Salutacions.

José Luis Moreno-Ruiz ha dit...

Bueno, la famosa Transición española con sus no menos famosos "padres de la Constitución" y todo eso, fue conducida con mano de hierro por los fascistas, para que no se les pudiera exigir rendición de cuentas. Así que lo siguen celebrando.
JL

proucomunisme ha dit...

Molt trist el paper que està fent Espanya davant la comunitat internacional, em fa sentir vergonya tot i no ser espanyol.
Aviam si Catalunya fot el camp d'aquest país de caspa, pandereta, corruptes i estúpids amb gust a franquisme.

Lior ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Lior ha dit...

En Sergio bajurtov ha retirat el seu apunt; no el vàreu pas copiar?
Si és així, us fa res plantar-me'l als comentaris de t'khià?
Todà Rabà!

Anònim ha dit...

http://gerardbellalta.blogspot.com.es/?m=1