dimarts, 20 de novembre del 2012

El que Joan Roura i TV3 no volen que veiem



Sis opositors al règim de Hamas són baixats d'una furgoneta i assassinats d'un tret al cap en públic, enmig del carrer.

Alguns duen cartells que els acusen de traïdors i d'espies d'Israel. Sentim crits d'Al·lahu akbar, gent rient, una dona plorant. A mà dreta podem veure un nen mirant els cadàvers.

Es tracta d'una escena freqüent a la Gaza idealitzada per gent que es fa dir progressista i defensora dels drets humans. Al final podem veure com passegen un dels cadàvers arrossegat per una moto amb gran gatzara de l'escamot motoritzat que l'acompanya. Volen que tothom vegi què li passa a qui no està d'acord amb un règim que terroritza la seva població, menteix i manipula la veritat i inverteix una proporció immensa de l'ajut provinent dels estats i les organitzacions internacional a bastir un sistema de terror i a comprar armament per atacar els seus veïns d'Israel.

No mostrar-nos aquesta realitat i silenciar que des de fa anys des de Gaza es bombardeja la població civil de les ciutats veïnes d'Israel distorsiona completament la informació i culpabilitza injustament Israel.

Les imatges d'aquest vídeo mostren el que TV3 ens oculta sistemàticament i continuarà amagant i manipulant mentre Joan Roura, un activista de la Xarxa palestina de Catalunya, sigui el responsable del departament d'Orient Mitjà de TV3. La seva manipulació militant no és a títol personal perquè parla en nom de la nostra televisió pública pagada amb els impostos de tots els catalans i depenent del Govern de Catalunya. 

Fins quan haurem de suportar que ens menteixi i que es manipuli en el nostre nom?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Por TV3, descuida a este ritmo de privatizaciones ya sólo quedará Henrique Cymerman en todo el mundo conocido por su elegante imparcialidad... Hay que ser cínico cuando los fachas hablan de los impuestos ponte a temblar

Anònim ha dit...

Ja us ha visitat el troll espanyol, un Roger-Garaudy amb boina.

Robert del Poblet

A. ha dit...

Aquesta nit he vist una mena d'especial al 3/24 sobre el conflicte. Parlava el Roures i era realment vegonyós.

D'això... Ja sé que sona si fa no fa igual, però és "akbar", superlatiu de "kabir"; no "Agbar" (que també és gran i també Déu n'hi do...).

A.

A. ha dit...

Roura, no Roures (ja m'està bé, per fer el listillo)

A.

Hasbarats ha dit...

Gràcies A. Sí, Agbar ja n´és de gran. Ara ho corregeixo- Quan ho vaig escriure devia tenir ganes d'anar a orinar. No trobo l'especial de Roura, miraré si algun dels companys ho aconsegueix.