dijous, 28 de juny del 2012

Antisemitisme en estat pur

   
Fa uns mesos, una colla d'antisemites disfressats de progressistes i liderats per l'ínclita Rosa Regàs van protestar perquè els Amics de la Unesco de Barcelona cedien el seu local a un cicle de conferències sobre la cultrura, la ciència, l'empresa, l'ensenyament i la vida quotidiana a Israel. 

Aquells mateixos antisemites, amb Rosa Regàs al capdavant, abans d'ahir van convocar una roda de premsa al Club de Amigos de la Unesco de Madrid per fer-li saber al món el següent : 

1/ Que han constituït la Plataforma Global contra las Guerras, promoguda per Ojos para la Paz

2/ Que aquesta organització tan necessària compta amb gent tan imprescindible per a l'assoliment de la pau mundial com Willy Toledo (el de la Flotilla i el tribunal Russell contra Israel) i Juan Manuel Sánchez Gordillo (l'alcalde xantatgista de Marinaleda que va protagonitzar el nostre post anterior). 

3/ Que denuncien públicament que el que està passant a Síria és fruit d'un contubernio judeo-masónico, que les matances les estan perpetrant mercenaris al servei dels EEUU i que Bashar al-Assad "és un governant com qualsevol envoltat de la mateixa mentida que va envoltar la guerra d'Iraq i d'Afganistan" (sobre el detall de les atrocitats comeses pel règim sirià des de fa dècades no es van pronunciar). 

4/ Acusen tots els mitjans de comunicació i els intel·lectuals d'esquerra de funcionar al dictado del Imperio i de manipular la informació com abans ho havien fet amb Jugoeslàvia , Iraq, Afganistan, Líbia... (de Txetxènia no en van parlar no fos cas que s'enfadés el senyor Putin). 

5/ Que quan d'entre el públic es va alçar un sirià per denunciar les atrocitats del règim els organitzadors van fer-lo callar, alguns rient, i la senyora Regàs va afirmar que era el rebentador de sempre ("siempre es el mismo"). 

6/ Que la reportera i orgullosa ex-amant d'Arafat, Isabel Pisano, va assegurar que "Irán es quizás el último paraíso que queda en el mundo... y me da igual el burka, porque las mujeres iraníes no quieren parecerse a nosotras"

7/ Que sobre l'assassinat de menors, Isabel Pisano va afirmar que "va ser una idea d'Israel"

8/ Que Rosa Regàs i Carlo Frabetti van acusar els mitjans de comunicació, inclosos els progressistes, de conspiració per tal de justificar "les invasions de la comunitat internacional" i de "crear un relat alternatiu que avui és el discurs hegemònic". Carlo Frabetti és el president d'una suposada Associació Mundial contra la Tortura (només la que veuen els Ojos para la Paz) i autor de libels antisemites en publicacions tan prestigioses com La Haine. 

Els demanem que es concentrin per llegir aquest paràgraf del pacifista Frabetti : 
"El mayor daño que los nazis hicieron a los judíos no fue exterminar a varios millones de ellos, sino crear las condiciones para que otros tantos se convirtieran en los más despiadados herederos del nazismo. Paradójicamente, los nazis tomaron del judaísmo el mito del “pueblo elegido”, lo pusieron al servicio de una supuesta “raza aria” y lo utilizaron para exterminar a los propios judíos; y los supervivientes de ese brutal exterminio retomaron la vieja fórmula, corregida y aumentada, de manos de los nazis para dedicarse, con la misma ferocidad que sus antecesores y verdugos, al exterminio de los palestinos y a la invasión de los países colindantes. Paradójicamente, los judíos son los verdaderos “antisemitas” (puesto que los árabes son tan semitas como los hebreos), del mismo modo que los estadounidenses son los verdaderos “antiamericanos". 

Poden llegir la resta d'aquest vòmit aquí.      

El web on s'allotja la Plataforma Global contra las Guerras té com a agència de notícies de referència Rusia Today i un únic vídeo destacat, el que encapçala aquesta entrada. Si se'l miren podran comprovar el tractament que es fa del cas dels assassinats de Tolosa, com eviten definir Mohamed Merah com a assassí i, sobretot, l'analisi d'un expert en drets humans, Iñaki Errazkin, un altre intel·lectual antisemita, aquest provinent del moviment abertzale, que es permet comparar Merah amb un soldat, que conclou que va matar jueus com podria haver matat qualsevol altre gent, que afirma que els EEUU, l'OTAN i Israel estan collint el que han sembrat i que el que sobta és que no passin més coses a molts més llocs. 

Ara ja ho saben: pacifisme, drets humans, lluita contra la tortura,... Amics de la Unesco de Madrid. Antisemitisme en estat pur.

7 comentaris:

David ha dit...

Aquesta gent tenen la facultat de deixar-me sense paraules, el meu cervell no és capaç de processar tanta imbecilitat concentrada. El text de Fabretti no desentonaria gens en qualsevol pamflet neonazi.
Repugnant, tot plegat.
Gràcies per exposar-ho, un cop més.

Salvador ha dit...

Es nota que deuen anar molt justos de subvencions perquè la web és penosa, antisemitisme a part.

Míriam ha dit...

jo no hi entro en aquests llocs. Després comptabilitzes per les subvencions :-)

Anònim ha dit...

Ahir, quan us vaig llegir, se'm van caure els collons per terra (aquest matí els he trobat sota el sofà, ja estic més tranquil).

Coneixo un senyor gran que també pensa que això de Síria es culpa dels "americans", però té alzheimer.

A.

Jaume ha dit...

Per acabar el cercle recordem que Russia Today va fitxar Julian Assange, prometeu de la llibertat periodística, per a fer una sèrie d'entrevistes. La primera la va fer a un líder de Hamàs (o Hezbolla o un d'aquests). No s'espera que entrevisti a cap col·lega de Novaya Gazeta o Memorial per tal que parlin de Txetxènia o de com tracta el règim de Putin els periodistes que no són prou dòcils.

Anònim ha dit...

Tinc ganes de vomitar. Llàstima que no ho puga fer damunt d'aquesta colla de raboses fastigoses.

Anònim ha dit...

Mes que un manifest aquest text sembla una peticio d'ingres en un psiquiatric. Son dolents i bojos.