dilluns, 11 de juny del 2012

Joan Roura manipulant la tragèdia de Síria a favor de l'Iran



Joan Roura, una vegada més, manipula a favor de l'agitprop iraniana servint-se de la tragèdia i les matances de Síria. En aquest tall del 8 de juny afirma que "avui són els EEUU i el Regne Unit els que entorpeixen la mediació de l'ONU en negar-se a acceptar l'aliat regional de Damasc, l'Iran, en una eventual negociació".

El cinisme d'aquest comissari polític és inenarrable. Només algú descentrat o interessat en afavorir el règim de terror dels aiatolàs pot insinuar que l'Iran pot mediar, quan precisament l'Iran assorteix d'armes a Bashar al-Assad i col·labora en les matances de població civil i en les tortures brutals i indiscriminades contra la població sunnita, incloses criatures.

De moment, malgrat els canvis en la directiva, a TV3 continuen manant i manegant els mateixos manipuladors.

3 comentaris:

Noctas ha dit...

Quin tio aquest Roura.

Anònim ha dit...

Es una vergonya que un fanatic intolerant i juedeofob com Bin Roure, estigui a TV3

Mikolynn ha dit...

Ostres, es increïble que sigueu capaços de tergiversar d'aquesta manera una informació subjectiva!

Vulguis o no vulguis, Iran, a l'igual que Israel, Turquia o Aràbia Saudita, es un país amb un gran "pes polític" a la regió i si a més a més te influència sobre Baixar Al-Assad, segur que pot fer pressió per que s'aturin les matances contra els "enemics" del regim.
Ja sabem que si Iran participa en un "procés de pau" a Síria, ho farà principalment per "quedar bé" davant de l'opinió internacional, no perquè siguin uns pacifistes convençuts, però tot i aixis, no se li pot negar aquesta capacitat d0influír simplement perquè no ens agradi la política dels seus dirigents...

Salut!

PD. Fixeu-vos hi on poso les "cometes" i que intento emprar en tot moment un to respectuós...