dilluns, 18 de desembre del 2017

NI UN PAS ENRERE!No permetem que facin amb Catalunya el que sempre han fet quan han pogut: sotmetre'ns, enfonsar-nos en la misèria, castigar la nostra cultura per imposar els seus pitjors referents: la tortura animal com a festa, els deliris imperials, la persecució de les idees i de la diferència, la repressió, la superstició. 

Per humiliar-nos i forçar la nostra assimilació són capaços d'embrutar per sempre el millor d'ells mateixos.No permetem que tornin a embrutar les nostres institucions democràtiques.    

Que ningú no s'enganyi: els que votin partits del règim rebran d'Espanya el mateix tracte que els que voten per la independència perquè viuen a Catalunya. No els ficaran a la presó però patiran en primera persona el menyspreu, el saqueig, la corrupció desbocada, la por, el desmantellament del sistema sanitari, la degradació de les escoles, la retallada brutal de les pensions, l'ínfima inversió en serveis i infraestructures, l'abús dels oligopolis del BOE, el càstig a una economia dinàmica i productiva, el menyspreu per la cultura, la degradació de les garanties democràtiques.

El 27 d'octubre un Parlament democràtic va proclamar la República catalana, un projecte inclusiu i esperançador avalat malgrat la repressió i la brutalitat pels vots de milions de catalans. Ara és el moment de ratificar-la. El primer reconeixement de la nostra independència només pot ser el del poble de Catalunya, no tenim dret a demanar-li a cap Estat que ho faci per nosaltres. 

No deixem de lluitar ni un segon per vèncer. Perquè, sí, és cert que com a país som el fruit de moltes derrotes, però també som la llavor de totes les victòries.

8 comentaris:

Bolas ha dit...

Desconec si es un canal segur, però necessitem ajuda urgent, ens hem d'organitzar per defensar la nostre supervivència. El poble jueu ho ha aconseguit. Després de veure a TV3 les 7 caixes i el passat nazi a Barcelona que desconeixia ho tinc molt clar. Ho ens defensem o ens axafaran

Ghost Mannequin ha dit...

Nice post.Keep sharing. Thanks for sharing.


SCARLET BROWN ha dit...

This is a good page to be honest . I do not know if it’s just me or if perhaps everybody else experiencing issues with your blog. 야한소설

ophunter.net ha dit...

"Hello there, I found your blog by way of Google while
looking for a related matter, your website came up, it appears to be like good.

I have bookmarked it in my google bookmarks."

휴게텔

sportstotohot.com ha dit...

I will have to agree don’t push it take what you can and move up to the next level in the long run you will come out to be a winner, love this video by the way and thanks

토토사이트

totosite365.info ha dit...

Great information, thanks for sharing it with us

스포츠토토

casinositehot.com ha dit...

i must say there is some very good information given in this blog. Thanks for that. 바카라사이트

badugisitenet ha dit...

I like the way you write and I will bookmark your blog to my favorites. 바둑이사이트넷