dimecres, 23 de gener del 2013

AVUI POT SER UN GRAN DIA



Per més que et posis estupendo, avui serà un gran dia.  

Queda't a Xile. No tornis, que també volem treure'ns del damunt la immundícia dels corruptes que s'han enriquit jugant al ping-pong amb els nostres drets. Aquí a tu ja no et queda res més que passar-t'ho malament.

El nostre Parlament avui ratificarà una Declaració proclamant la nostra sobirania i el nostre dret a decidir el nostre futur com a nació. Un mal negoci per a tu, tan interessat a vendre'ns i mostrar-nos com un poble mesell per continuar amb els teus afers, fent tractes de favor als lobbys més pestilents, mirant amb menyspreu la gent desesperada que es manifesta davant la suite del teu hotel de luxe.

Com tots els pobles que han fet aquest pas, hem d'assumir que l'emancipació comença per lluitar contra les pròpies mancances i per entendre que la sobirania no es demana, es demostra.

6 comentaris:

Lior ha dit...

Que generosos que sou amb en Duran...

Josep ha dit...

Mirant el que ha passat a països com Geòrgia o Bielorússia, no descarteu que molts unionistes acabint sent ministres a la República Catalana.

Anònim ha dit...

just dropping by to say hi

David ha dit...

Cada cop veig més clar que això de la independència, si no va lligat a una neteja profunda de la corrupció generalitzada que hi ha a quasi qualsevol àmbit, serà bastant decebedor. No tinc cap ganes de ser una miniEspanya.

Josep ha dit...

DAVID: no patisques, que no serem una petita Espanya, serem una Gran Andorra!

David ha dit...

Doncs no sé què és pitjor, Josep! Ara, endavant les atxes!