dissabte, 22 de desembre del 2012

La dimensió desconeguda

       

Després de la bombolla de la construcció tot fa sospitar que arriba la bombolla policial i que, com va passar fa uns anys amb els bancs espanyols, algú està provant de fer-nos creure que la policia espanyola és a la champions league mundial.

Potser no ho entenem perquè som de lletres, però ens fa l'efecte que haurien d'explicar com s'ho fan per batre un rècord mundial i quedar segons. I si després ens van explicant més coses incomprensibles, millor.

Sigui com sigui, felicitats Agente Vergara!


4 comentaris:

David ha dit...

Potser els contrincants no eren d'eixe món.

Montsegur ha dit...

Crec que els missatges curts no s'entenen --- era un concurs de velocitat i memorització, de passada batre el rècord mundial de memòria ràpida, va estar a un sol segon de batre el rècord mundial, crec que estem massa sensibles o més papistes que el jerarca de Roma. la conya marinera de tuiter ja la coneixem tots. Bones festes per als nostres amics que les celebren. Morri Crismas tu nai.

Hasbarats ha dit...

David, potser el que no és d'eixe món és el redactor del tuit.

Montsegur, en tot cas els missatges curts mal escrits no s'entenen. I aquest va de treure pit i fardar de "portento en el cuerpo". És clar que això no és res comparat amb els "informes" que fan córrer els serveis secrets contra polítics catalans.

I, sí, ben dit! Morri crismas

Anònim ha dit...

Hi ha una explicació: que el primer també hagi batut el rècord.
Salutacions.