dimecres, 12 de desembre del 2012

Algú coneix aquest detritus?


Per més que somrigui a càmera amb un posat beatífic, aquest individu és un assassí en potència. Signa Jose Luis i @Gentleman_Esp a Twetter. Sí, ell es té per tot un cavaller espanyol. Ens consta que molts espanyols amb els què sovint discrepem per qüestions nacionals no estan disposats a permetre que algú tan sinistre els ofengui involucrant-los en la seva salvatge impunitat.

El primer que deixa clar aquesta desferra en el seu perfil és que es confessa anticatalà. I es queda tan ample, com si fos la cosa més natural del món, perquè per a ell és la cosa més natural del món.  


Ara els mostrarem una nova característica que no els sobtarà gens :


Per si no havia quedat prou clar :



Observaran que al seu perfil de Twetter no "confessa" que és un antisemita repugnant, potser perquè és delicte o per si li tanquen el compte. Però, sigui com sigui, no pot reprimir el seu odi i no s'està de fer apologia del genocidi i del terrorisme; incita al racisme més descordat i aplaudeix l'extermini. Res no el frena. 

  



















Per si no en tingués prou d'escampar un odi antisemita desfermat, es permet el luxe d'incitar l'assassinat de l'Ambaixador d'Israel i del personal de l'Ambaixada : 


Voldríem saber qui és aquest assassí en potència. Ens interessa molt saber si es tracta d'un dement que escriu a Twetter d'amagat des d'un frenopàtic o bé si, tal com afirma, és un ciutadà de Madrid que passa per ser més o menys normal. Més enllà de les accions legals que es puguin emprendre contra ell estaria bé saber qui és, què fa, a què es dedica, quines han estat les seves responsabilitats en el decurs de la seva vida. Volem que un odi tan pertorbador no quedi solapat amb l'anonimat i que la maldat no sembli una anècdota. No ens ho podem permetre.


10 comentaris:

Curly Prentiss ha dit...

Només dir que jo no el conec però si el local.litzo ja ho diré. Jo solc voltar molt per arreu i tinc memòria.

Lior ha dit...

No entenc perquè contesteu aquests subjectes; se'ls porta a magistratura i punt. I se'ls estudien des de tots els flancs, psicicològics i sociològics, ni que sigui per pura prevenció.
I twitter que espavili; per molt menys tanquen comptes i aquest encara no?

pere ha dit...

Ja n'hia prou de tanta impunitat. En qualsevol pais minimament civilitzat un subjecte com aquest ja tindria una bonica colecció de querelles per incitació a l'odi i per apologia del terrorisme. Si la Fiscalia no actua d'ofici, ens hauriem de plantejar actuar legalment contra els elements d'aquesta mena. Es indignant que es permetin espectacles tan denigrants com les bordades (que no piulades, i demano perdó als pobres gossos!!) de purrialla com aquest element.

Geococcyx ha dit...

Goita'l!: http://www.linkedin.com/pub/jose-luis-nabil/a/817/aa5.

Sembla que això és el seu perfil de Blogger. D'aquí saltem al seu blog, on hi ha un CV que ens porta
al web del seu negoci. Aquí hi ha per fi el seu nom i cognom, amb el qual pots arribar, per exemple al seu perfil a LinkedIn.

Anònim ha dit...

Em sembla que he trobat la seva adreça i el seus telfs fix i mòbil.

Ara us passo les dades a l'email email de hasbarats@gmail.com.

Pot ser que aquest home sigui tan enze que en una cerca al google surti tot?

No us perdeu l'última entrada al bloc ue cita GEococcyx.

A.

José Luis Moreno-Ruiz ha dit...

Lo que dice este español (eppañiol/egpañiol) nacionalista/nazionanista no os sorprendería tanto si viviérais en Madrid. Venid por aquí, tomad taxis a menudo, entrad en los bares, incluso en los de las barriadas más populares, a la hora en que las trelevisiones dan las noticias... Y veréis y oiréis el mismo discurso de este tarado.
Shalom!
JL

Hasbarats ha dit...

Gràcies, Curly. Ara ja sabem de qui es tracta.

Lior, com ja deus saber, Twetter, YouTube, Blogger, etc sovint censuren gent per arbitrarietats i, en canvi, no es tanquen pàgines com les d'aquest energúmen. De tota manera, volíem publicar això per si li tancaven el compte de Twetter, perquè en quedés constància. Sovint aquesta mena de clausures són aliades de l'amnèsia. A més, gràcies a la col·laboració dels nostres lectors ara sabem qui és aquest individu i ens consta que, com sospitàvem, s'ha dedicat a l'ensenyament. Gràcies.

Pere, la Fiscalia, la Policia, etc. ja tenen molta feina. No es posaran a buscar la identitat d'un antisemita (a Espanya, no). És per això que ens ha semblat més útil reunir informació.

Geococcyx, moltíssimes gràcies per la teva col·laboració. Ens ha estat d'una gran utilitat. Una abraçada!

A. per més increïble que sembli aquest home és tan enze com per presumir d'antisemita i demanar l'extermini dels jueus com si tal cosa. Moltíssimes gràcies per la informació que ens has facilitat i per la discreció. De debò, un plaer!

José Luis, tens raó. el que passa a Madrid és un fenòmen que no sé com acabarà però que no pinta bé. Tot i que hi ha moltíssima gent fantàstica, la mescla dels media més reaccionaris, el funcionariat més resclosit i una classe política enquistada i aliena a la realitat estan convertint aquesta ciutat en una ciutat-estat de caire totalitari. potser una solució seria forçar la independència de Madrid!

Geococcyx ha dit...

De res. I a disposar :)

Montsegur ha dit...


Dedicado al mecánico de mantenimiento José Luis Nabil.

Saben aquel que diu: Habían dos mecánicos tirados en el suelo, concentrados en sus quehaceres, llave en mano del doce, en eso oyen el rugir de un avión en el aire y levantando la cabeza los dos, le dice el uno al otro: Oye, fíjate lo que hacemos los mecánicos y vuela y todo..."

Francesc Bon ha dit...

Hola: ens coneixem per Twitter de vigilar al mal element aquest. Interessant blog, si bé em desorienta alguna cosa ideológicament. Soc votant de ERC (encara que potser votaria a les CUP), independentista, anticapitalista i absolut defensor de la cultura com millor remei per la injustícia. Os convido a visitar el meu blog personal francescbon.blogspot.com o algun dels altres a que col-laboro.
Salut !!