dijous, 26 d’abril del 2012

La indecència és això!



Només un miserable pot prestar-se a fer propaganda d'una dictadura i a enfotre's de la gent que es juga el futur, la subsistència, la llibertat, la salut i la vida per defensar la democràcia.

Willy Toledo és un actor mediocre cavalcant la ignomínia. És una vergonya, és una arcada immensa. Això no és l'esquerra, no! És un aval a la tirania, a la brutícia, a la mesquinesa, a la repressió.

¿Com s'atreveix a clamar pels morts de la repressió franquista un ésser tan roí? ¿Com gosa parlar de llibertat, dignitat, memòria històrica o igualtat algú que cobra diners per llepar els replecs més obscurs de la dictadura castrista?

Aquesta desferra va afirmar que Osvaldo Zapata, opositor al règim cubà que va morir a conseqüència d'una vaga de fam de protesta, era un delinqüent. Aquest progre-feixista és un dels defensors de la Flotilla Rumbo a Gaza de Manu Tapial i forma part del Tribunal Russell que vol demonitzar i aïllar Israel.

Escòria de la humanitat, portaveu de la misèria, enemic del progrés i de la llibertat, només és capaç de confondre la ironia amb la xuleria, de menysprear la compassió, d'ignorar la generositat, de rendir-se a la tenebra.

Desncansi en pau.