divendres, 16 de març del 2012

Mentint en nom de l'ONU

Khulood Badawi és la responsable de Comunicació a Gaza de l'Oficina per a la Coordinació d'Afers Humanitaris (en anglès OCHA), organisme dependent de l'ONU. La seva funció és informar, no intoxicar.

El passat dia 10, servint-se del seu càrrec, Badawi va afirmar que Israel havia mort la criatura d'aquesta foto. La notícia va escampar-se ràpidament. I continuarà reproduint-se exponencialment fins que l'existència de l'espècie humana s'extingeixi perquè els libels contra Israel, fins i tot quan es demostra clarament la seva falsedat i mala fe, no tenen aturador.

Khulood Badawi té un llarg historial com a activista de grupuscles i ONGs pro-palestines de caire radical. Pel que es veu, les Nacions Unides no examinen el currículum dels seus representants quan la víctima de les mentides és Israel. Haurien pogut enviar aquesta senyora al Sudan, al Txad, a Etiòpia o a Síria. Però no, la van fer responsable de Comunicació a Gaza.

Khulood Badawi va mentir a consciència perquè aquesta fotografia ja s'arrossegava des de l'any 2006 i tenia la seva història. Va ser presa el 9 d'agost de 2006 a l'Hospital Shifa de Gaza. L'Agència Reuters va publicar aleshores que la nena havia mort a causa d'un atac aeri israelià a Gaza, perquè... és clar, totes les criatures que moren a Gaza per força han de ser víctimes d'Spectra!!

L'endemà, Reuters demanava excuses.


L'enrenou de la seva publicació va ser tan considerable que fins i tot, i excepcionalment, fonts de l'Hospital Shifa de Gaza van desmentir que la nena hagués estat víctima d'un bombardeig. En realitat, la criatura de tres anys havia mort com a conseqüència d'un desgraciat accident en caure d'un gronxador. 

L'ONU no s'ha pronunciat sobre aquesta nova difamació escampada per una funcionària al seu servei i, el que és més greu, no ha condemnat el bombardeig indiscriminat procedent de Gaza sobre la població civil del sud d'Israel. Des de fa una setmana han caigut vora de 300 projectils, inclosos coets i míssils, que terroritzen més d'un milió de ciutadans israelians. Hamas és l'organització que governa i controla al mil·límetre tot el que succeeix a Gaza, però afirma que no té res a veure amb aquest bombardeig. ¿S'imaginen el govern francès declarant que no es fa responsable d'un bombardeig des del seu territori contra Irun o Figueres? No, oi?

L'excusa de Hamas és que qui bombardeja és la Jihad Islàmica, una organització aliena al govern. I aquesta, finalment, ha acordat una treva per evitar que Israel iniciï una operació militar de gran abast a Gaza. Però l'agressió contra la població civil israeliana no s'atura. Aleshores, la Jihad Islàmica s'excusa proclamant que no ha trencat la treva, que la culpa és d'uns descontrolats... I així anar violant la paraula i bombardejant covardament la població civil israeliana fins a l'infinit.

Però si els bombardejos no s'aturen, el govern d'Israel dirà prou. I aleshores, per més selectiva que sigui l'operació israeliana per neutralitzar els terroristes, una onada general de judeofòbia disfressada de pietisme, de progressisme, de "solidaritat amb els febles", inundarà els fòrums internacionals i les pantalles dels nostres televisors amb cadàvers i edificis en ruïnes. El missatge ja el sabem : el dolent de la pel·lícula no està disposat a perdre ni a empatar. La raó figura que la té automàticament el bàndol amb més morts. Recordem-ho : si ets més fort no tens dret a defensar-te davant el terror, el fanatisme i la determinació expressa i provada d'extermini del teu poble.

Recordem-ho mentre Israel rep les bufetades per nosaltres a primera línia de trinxera i mentre paguem tranquil·lament amb els nostres impostos organitzacions que subvencionen la mentida, el terror, el fanatisme, la misogínia, la brutalitat, la corrupció, l'antisemitisme, el feudalisme i la jihad contra la llibertat i la democràcia.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Lamentable però no sorprèn. Reuters és culpable i l'ONU també.

Cada cop tenim més motius per deixar de pagar els nostres impostos. És curiós que dos països com Jordània i el Líban en rebin tanta. Al Líban, pel que sé, tot se'n va on no hauria d'anar. Per desesperació dels que creuen en el govern i pels cristians de les falanges.

Anònim ha dit...

Cada cop és més fàcil mentir i escampar la mentida; però també és cert que cada cop és més fàcil controlar la informació i contrastar-la. Puc entendre que el personal es deixi intoxicar per les notícies que corren per Internet (evangeli apòcrif), però cap mitjà de comunicació seriós ni cap institució haurien de permetre la falsedat, a no ser que ho facin a consciència, amb l'objectiu de mentir.

Octavi ha dit...

Una vegada més contra Israel tot s´hi val . God bless Israel !!!

Anònim ha dit...

A mi ja m'han arribat fotos de nens palestins morts en els recents raids... però estaven tunejades: en realitat eren nens siris, molrt per l'Assad.

Per cert, avui a Barcelona hi havia mani a favor de la població Síria, contra l'Assad. No sé si hi ha anat ningú...

A.