dimecres, 28 de desembre del 2011

URGENT: tot de senyals paorosos indiquen que l'Apocalipsi està al caure


Arafat ressucita inopinadament i  convoca una roda de premsa per denunciar que els israelians els roben l'aigua. Com a premi ha estat convidat a banyar-se a la piscina d'un hotel de luxe de Gaza on ha mort de nou víctima d'una abraçada de la senyora Anna Balletbó.


La Brigada d'Operacions Especials del cos de Bombers de Madrid ha hagut d'intervenir d'urgència per socórrer alguns artistes famosos víctimes del seu gest de suport a Zapatero. Després de deslliurar-los dels efectes del Super Glu-3 també els han retirat les subvencions.


  Descoberta entre els records personals d'Edgard Hoover una fotografia que demostra que la imatge icònica de la batalla d'Iwo Jima
va ser manipulada. S'ignora el motiu.


  Desil·lusió general en comprovar-se que els extraterrestres existeixen però no dominen les coordenades espai-temporals. Van confondre un racó càlid de la Terra amb Venus. Polèmica sobre els plans d'estudis intergalàctics.


Detingut dissenyador de mobiliari urbà multipremiat.


Un científic letó afirma que la benedicció Ubri et Obri d'aquest Nadal no ha assolit els efectes benèfics desitjats. Segons sembla es basa en teories lombrosianes.


Consternació pel premi Pulitzer d'enguany. L'agraciat, un càmera encaputxat de Hamas, afirma que no té ni idea de qui és Chomsky i que, a més, se li'n fot. El treball premiat és un reportatge que duu per títol 'Encara ens heu de pagar la camisa'.


Increïble! Zapatero va dir la veritat : hi havia brots verds tot i que no responien exactament a les expectatives més ortodoxes. El conductor de la furgoneta i mig cos de la Policia Municipal de Girona van haver de rebre assistència mèdica i espiritual.


Miracle laic. Desconcert a Cuba després que una inquietant imatge del rostre del Che hagi aparegut a l'esquena d'un carnisser.


Fonts generalment ben informades donen per fet que el primer Decret Llei del govern Rajoy serà un disseny homologat de l'entrada de totes les oficines de l'INEM d'Espanya.


Desgraciat accident. Els treballadors del Museu de Cera de Madrid encarregats de treure de la circulació i fondre la figura d'Iñaki Urdangarin, empesos pel seu zel professional també van endur-se una pobra senyora que es trobava a la Sala admirant la bellesa del duc de Palma. La direcció del centre demanarà disculpes a la família de la finada per aquesta inexplicable confusió i l' obsequiarà amb un joc variat d'espelmes de disseny per consolar-la.


Segons revela Javier Solana en un recent Twit, Ariel Sharon s'ha alçat i, després de demanar un bocata de calamars, ha preguntat què tal anava la desconnexió de Gaza.


3 comentaris:

Noctas ha dit...

Jo vull ser pitufo i dedicar-me tpta la vida a la jardineria ! Que tingueu un bon any companys! Us vull ben vius per l'any següent:)

Míriam ha dit...

Kol ha Cavod!

Ara baixo d'Arbeca (en sentit estricte) i m'he quedat de pedra (en sentit figurat) al veure l'Apocalipsi tan a prop.

El Noctas perquè és una mica no sé com, però a mi em fa patir aqueixa canalla que juguen amb certs mobiliaris urbans. I la pobra dona del museu de cera, què?

Anònim ha dit...

Per culpa vostra tinc mal de panxa!!! De tant riure!