divendres, 10 de juny del 2011

Aquelles paraules de Hillel Neuer



Els nostres lectors ja deuen haver vist que mantenim en la franja lateral del nostre blog aquest vídeo on Hillel Neuer fa una denúncia demolidora de la hipocresia gairebé indescriptible del Consell per als Drets Humans de les Nacions Unides. Neuer és Director executiu i portaveu d'UN Watch, una ONG que lluita per la defensa dels drets humans supervisant precisament què fan per garantir-los l'ONU i, especialment, el seu Consell per als Drets Humans.

Aquelles paraules de Hillel Neuer aquests dies són més oportunes que mai. El Consell feia poc que s'havia constituït en substitució de la Comissió per als Drets Humans perquè una majoria de membres de l'ONU consideraven que aquesta era massa propera als EEUU. El resultat va ser aquest organisme format per 47 estats no permanents, una mena de vaixell dels bojos on tenen veu i vot dictadures salvatges que en l'únic que es posen d'acord és en que cal parlar de qualsevol tema que no tingui a veure amb elles mateixes. En conseqüència mai no es condemnarà una violació de cap país musulmà perquè entre ells es tapen les vergonyes i, conjuntament, protegeixen la impunitat d'altres dictadures per teixir una espessa xarxa de favors i omertà. Rússia i la Xina són dos gegants que val més no fer emprenyar. Cuba, Nicaragua,... són vulnerables però val més tenir-les a bones i comptar amb el seu silenci incondicional. I Europa?... Europa és un caramel. Només cal amenaçar amb alguna denúncia a qualsevol dels seus estats perquè deixi anar una morterada d'Euros a totes les ONG corruptes que treballen per l'islamofeixisme. Els EEUU són uns bons candidats però cal anar amb compte perquè són els que paguen les factures de l'ONU. Què els queda per justificar la seva existència? : Israel, el boc expiatori que ha pres el relleu al clàssic jueu culpable de tots els mals.

Hillel Neuer en aquella ocasió denunciava que el Consell era un instrument per deslegitimar Israel, que sovint es reunia en sessió extraordinària amb aquesta única finalitat i que silenciava les violacions més delirants dels drets humans perpetrades per països membres del propi Consell. En un discurs breu, vibrant i brillantíssim va posar de manifest la perversió del llenguatge i de la moral que es practica com a norma en aquest organisme que silencia les víctimes i protegeix els pitjors assassins contemporanis. El president del Consell, el mexicà Luis Alfonso de Alba Góngora, el va amenaçar d'esborrar les seves paraules de les actes de sessions si tornava a fer un discurs semblant; és a dir, a practicar la censura i una mena de "damnatio memoriae exprés" escandalosa contra la única veu que defensa Israel.

Una de les moltes denúncies de UN Watch va consistir en reclamar que es restablís el mandat d'un observador per a la República Democràtica(!) del Congo, eliminat l'any 2008 pel Consell per als Drets Humans per les pressions d'Egipte, diversos països àrabs i Rússia amb el cínic argument que en el conflicte que assola aquell país "s'havien donat passos positius pel que feia als drets humans", quan es tracta d'una de les carnisseries més brutals, amb un nombre de víctimes que supera els cinc milions i un grau de barbàrie que depassa els pitjors malsons. De res no van servir les reclamacions de la Unió Europea i el Canadà. Segons va denunciar Hillel Neuer "les darreres informacions sobre les atrocitats a la República Democràtica del Congo confirmen el que vam advertir l'any passat al Consell per als Drets Humans de les Nacions Unides". Les peticions de restablir l'observador internacional anaven adreçades a Navi Pillay,
Alta Comissionada de les Nacions Unides per als Drets Humans, una jutgessa sudafricana encantada amb l'Informe Goldston actualment refutat pel seu propi autor i còmplice d'una de les decisions més escandaloses del Consell per als Drets Humans : deixar fora dels conflictes a examinar les denúncies relatives als homosexuals i al tracte a la dona en el món islàmic.

A Navi Pillay això ja li està bé, però en canvi denuncia que Israel "faci us d'una força excessiva" al Golan davant l'intent d'invasió des de Síria. La poca vergonya d'aquesta assalariada de les pitjors dictadures del món és immensa. Sap perfectament que si Israel no reacciona l'endemà mateix una legió envairà Israel per totes les seves fronteres, com sap que el règim sirià anima i obliga els palestins del seu territori a provar d'entrar a Israel i que les víctimes del dia 5 majoritàriament van morir a conseqüència de les mines plantades per Síria. El comunicat publicat a la web de Nacions Unides on es recull l'última proesa de l'Alta Comissionada duu per títol "Pillay condemna l'assassinat de manifestants de la zona ocupada dels Alts del Golan i urgeix una investigació", i acaba amb una autèntica perla del cinisme "allà on hi hagi proves que s'han comès crims cal que es persegueixin i es sancionin adequadament". Molt ben dit, senyora! Però abans tregui de la llista de crims totes les atrocitats que cometen els seus amos! I no s'amoïni, que els lacais que dirigeixen els nostres mitjans de comunicació l'ajudaran amatents a silenciar les víctimes censurant , esborrant i manipulant la realitat, com per exemple aquestes imatges on es mostra què fan els palestins addictes al règim de Síria amb altres palestins.



Els mitjans de comunicació del nostre país no ens informen mai de l'entramat criminal que des de les més altes instàncies dels organismes internacionals pren decisions amb conseqüències devastadores per a milions d'éssers humans. Per això no sabem que Egipte, Tunísia, Aràbia Saudita, Cuba, Xina, Bahrein, Pakistan i un llarg etcètera de dictadures han format o formen part d'aquesta Comissió vergonyosa o que Líbia n'era membre de ple dret en l'últim període de sessions fins que, fa poc, en va ser expulsada en un acte més d'oportunisme i d'hipocresia, com si no se sabés des de sempre quina mena de dictadura era. Saben quin país va postular-se per substituir-la? Síria!

La proposta no va prosperar perquè, amb motiu de les protestes dels països democràtics i d'algunes ONGs, com ara UN Watch, Síria va renunciar a la seva candidatura. L'estat elegit per substituir Líbia finalment ha estat Kuwait, que com ja deuen saber és el paradigma de la democràcia, la igualtat i el respecte als drets humans. El Consell pot estar tranquil, està perfectament representat per tiranies atroces i per covards indecents.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No podeu defensar ni sostindre de cap manera al règim sionista, assassí a sou de l'imperialisme ianqui.

Hasbarats ha dit...

Això no és un argument, només és un tòpic patètic per no respondre el que denunciem i per defugir la responsabilitat de les matances que es cometen gràcies a antisemites com tu.

Lior ha dit...

Règim sionista!? :-)))
Potser si el provessis, entre d'altres coses, se t'aprimaria la dèria obtuso-indignada-totalitària i se t'eixamplaria el criteri ètic i estètic.

I ara, amb això del règim sionista, se m'ha obert la gana. Anem a probar-lo... Mmmmm :-d_
Proyecto perfiles. Descoberta d'un servidor que no sé si coneixieu; a veure si l'anònim se'ns acaba d'infartar... :-))

A. ha dit...

Jo tampoc estic d'acord amb l'ús excessiu de la força a la frontera de Síria. Penso que s'havien d'haver usat més "non lethal weapons". Es podia haver fet d'una altra manera. Els morts i ferits només han servit per a les imatges de propaganda antiisraeliana i, de passada, antijueva.

Però estic totalment d'acord amb les paraules del Neuer; fa una bona aportació; no entenc per què s'ha de molestar el mexicà.

En relació a les paraules d' "anònim", estic especialment en desacord amb lo de "assassí a sou". Israel té les seves mancances, però no és un assassí a sou de ningú. I en relació als imperialistes, no sé on estaríem ara si a la II Gran Guerra no s'hi haguessin involucrat aquests "imperialistes".

A.