dimarts, 31 de maig del 2011

El propòsit real de la 'Flotilla'

Coincidint amb el primer aniversari de la 'Flotilla' que va intentar entrar a Gaza per nassos i saltar-se les ordres del govern israelià, el secretari general de l'ONU, Ban Ki-Moon, ha demanat als governs dels països mediterranis que dissuadeixin els seus ciutadans per tal que no s'embarquin a la nova Flotilla Invencible prevista per a finals de juny, organitzada novament pel grup turc de caràcter terrorista IHH, que té la pretensió d'arribar a Gaza amb 10 vaixells "amb metges, professors, artistes i periodistes, per portar "ajut humanitari" a la franja". Quin gran ajut! Segur que resoldran tots els problemes de Gaza. Si hi entren, podrien quedar-se una temporada, com Arrigoni.

Ban Ki-Moon insisteix que l'ajut a aquest territori controlat pel grup terrorista Hamas ha d'arribar pels passos legítims i els canals establerts i el Ministeri d'Exteriors espanyol ha desaconsellat aquesta empresa de propaganda. I saben què ha contestat Alejandro Fierro, portaveu de Rumbo a Gaza? Primer, que l'obligació del govern és protegir-los. Deu pretendre que unes quantes fragates de l'armada espanyola els vagin obrint pas perquè a ells els surt dels pebrots violentar la sobirania i la seguretat d'un estat -que no és Síria, és clar!-. I en segon lloc ha afirmat que encara que la frontera d'Egipte amb Gaza estigui oberta ells volen entrar directament per Gaza. "La franja continua sota bloqueig. L'apertura natural de Gaza ha de ser cap a la resta de Palestina. La pàtria dels palestins és la Palestina històrica, no només Cisjordània", donant a entendre que tot Israel és territori palestí. I aquest és el quid de la qüestió, que una colla d'impresentables que es fan passar per activistes de bona voluntat s'han fixat la missió d'acabar amb l'estat d'Israel. No li reconeixen el dret a existir i, molt menys, a defensar-se. Tant se'ls en dóna que sigui un estat sobirà i democràtic reconegut per les Nacions Unides. Van a ajudar a un grup terrorista que bombardeja constantment Israel, se'ls enfot que al país del costat un tirà estigui massacrant la seva pròpia població. No, l'objectiu és acabar amb Israel, encara que sigui inventant-se una cosa tan falsa com una "Palestina històrica".

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Sobre l’existència o no de la Palestina Històrica, llegeixo en una web: “después de la Guerra de los Seis Días (…) los habitantes árabes de esas regiones experimentaron una especie de milagro antropológico y descubrieron que eran palestinos - algo que no sabían el día anterior”.

El Ban Ki Moon està a la Lluna.

En relació al vídeo sobre el sistema de pedagogia iraniana, comprovem que els extrems es toquen. A El Mundo de 17 de maig de l’any passat es publica que “El castigo corporal persiste en las escuelas de EEUU amparado por la ley.- Los castigos suelen ser con una pala en el despacho del director”. De fet, a Espanya, durant bona part després haver-se acabat la Guerra Civil, es deia “la letra, con sangre entra”, i de passada aprenien el que era la rima.

Fora bromes, sembla que la Flotilla tirarà endavant i espero que Israel respongui amb més gasos lacrimògens que res (segons vaig llegir, sembla que així van decidir-ho després d’analitzar la repercussió de l’última flotilla), perquè una altra cosa seria donar material propagandístic a Hamàs. A veure si aquesta vegada, per cert, els pacifistes són capaços de lliurar alguna carta al Gilad Shalit, perquè l’últim cop s’hi van negar.


A.

Lior ha dit...

Que representa aquest video? Perquè les rialles que se senten de fons i la impossibilitat de corregir res amb la rapidesa que es mira les llibretes aquest degenerat, no fan pensar en cap mena, no pedagogia, ni tan sols de disciplina!!! És ben bé que portem un salvatge interior, perquè si us expliqués el que em passava pel cap veien-ho...

Míriam ha dit...

Aquests de la "Flotilla" no tenen solució. És picar en ferro fred. Les seves i les nostres són línies paral·leles; mai no tindran cap punt en comú.

El video pedagògic és brutal. Des del moment que el vaig veure hi dono tombs. El prenc. Les paraules iròniques de l'A. no cauen en un pou sense sola. M'hi he de repensar molt i molt. I un dia potser escriuré les reflexions.

Salut hi hagi per calmar la indignació i l'esverament que ens ocupa en aquesta època en què vivim. De fet, vivíem indignats als divuit anys contra la dictadura i ara tornem a viure indignats i esverats contra el "règim" que ens governa. Però, a mi que no m'hi busquin entre els "Indignats" oficials. Ço és... quelcom no branda, nois!

Salvador ha dit...

De petit vaig tenir una mestra que li dèiem la senyoreta rabina, de rabiosa. Era bona estirant orelles i picant els dits amb el regle.
Però igual que Lior trobo aquest vídeo estrany, sembla com si actuessin.

En quant a la flotilla és un tema que ja cansa, ni se n'hauria de parlar ni fer-los publicitat, millor deixar que es retratin ells tot sols.

Anònim ha dit...

Hola,
No té res a veure amb el tema, però seria possible canviar els colors de la web? Si ho trobeu convenient és clar. Bé el fons negre no té cap problema, però aquest color del text em fa venir molt mal de cap! Un color menys lluminós aniria millor. Només era una suggerència, au adéu!

veí

Anònim ha dit...

Per cert, m'ho he escoltat bé i alguna paraula que deixen anar són en àrab, no en farsi. Per tant no és Iran.

A.

Salvador ha dit...

Per pedagogia aquesta: http://t.co/7uQugqI
Noia de 19 anys apedregada fins morir i cremada a Ucraïna per haver participat a un concurs de Miss.

David ha dit...

Realment fot paor tot aixo de la flotilla... poc a poc la plaga de la desinformació sembla que arrela en la societat, a traves de qualssevol mitja i medi... i som molts pocs els que ens hi oposem fermament... i aixo si, diners que no els en falti! Mentrestant, legions de jovent ben preparat han de fotre el camp del pais per anar a treballar arreu del mon... i per aquesta colla de desvergonyits que s'amaguen rera suposats bon proposits i no-massa-ONGs els hi plou la pasta?
Que la flotilla hi embarcaran metges, professors i... artistes? un bon calaix de sastre esta feta aquesta paraula avui en dia...
Crec fermament que el que necessita Gaza ara mateix es lliurar-se del control de Hamas i la seva dictadura, no una colla d'il.luminats anant alla a fer-se la foto i tornar corrents a l'escalfor de la llar...
M'encanta llegir el vostre bloc, per les veritats que enlloc mes es troben o costen de trobar, per la difusio que doneu a determinats temes i per l'estil que teniu, pero a pesar de tot aixo, no puc evitar, en acabar de llegir cada post, sentir un gran pesar en veure el curs de tot plegat...

Salut i endavant!