dimecres, 9 de febrer del 2011

LA "FLOTILLA INVENCIBLE" CONTRA ISRAEL


Els solidaris contra Israel estan muntant una flotilla per anar a Gaza a lliurar ajuts a Hamas. Ho afirmem perquè és sabut i reconegut fins i tot per l’ONU que Hamas manega tot el que entra a Gaza i reparteix segons els seus interessos; és a dir, manga el que pot, que és pràcticament tot.

Un grup d’artistes orgànics han fet un video tenebrós on perboquen un munt de mentides increïbles per atraure incauts a la causa. Als antisemites no els cal que els convencin, van amb l’automàtic. El capità d’aquest invent és Manuel Tapial, el rei de la Mecca Cola que va provar d’emmerdar el Govern espanyol en un conflicte internacional a causa de la Flotilla de l’any passat, aquella que anava plena de pacifistes armats fins a les dents que cantaven “mort a Israel”. En les últimes declaracions públiques conegudes de Tapial aquest afirmava que l’atemptat amb cotxe bomba contra una església copta a Alexandria el passat dia 1 de gener era obra d’Israel. Ara aquest desequilibrat vol reunir 400.000 € a base de donacions que calculan costaría fletar un barco con bandera española”. Com deia un personatge de ‘Rufufú’, ho calculen approssimativamente. El cas és que un barco amb bandera espanyola destaqui en aquesta Flotilla que voldria ser una Armada Invencible contra Israel en nom d’Espanya.

Afirma un dels artistes orgànics que "nuestros políticos actuales tienen sometida la democracia, el poder que nos corresponde". Ui, ui, això sona fatal! Què correspon a qui?, a ells?, ¿a les 180 organitzacions que els dóna suport, la majoria minúscules associacions hiper-subvencionades de la immensa xarxa palestina a Espanya? ¿El poder de la democràcia el representa Tapial, que ha declarat que “ens fa perdre la dignitat i la trajectòria democràtica mantenir relacions amb Israel perquè és un estat fora de la llei”? La judeofòbia d’aquest individu es tan delirant que reclama de les autoritats espanyoles i europees que els garanteixi la seguretat a l’hora de violar les aigues jurisdiccionals d’Israel i… "que se condicionen los acuerdos comerciales y de cualquier índole con Israel a que éste respete el Derecho Internacional".


¿Per què no descarreguen el seu suposat ajut humanitari a Egipte, que també té tancada la seva frontera amb Gaza? ¿Per què no fan una passada per Líbia amb la seva flotilla, a veure què tal s’ho munta amb el respecte al dret internacional l’amic Gadafi?  


Entre els artistes del vídeo hi ha Alberto San Juan, un dels membres espanyols del Tribunal Russell contra Israel. Fantàstica imparcialitat la d’aquest membre d’un tribunal que abans d’emetre un veredicte insulta l’acusat! Això és democràcia per aquesta gent! Un altre és Willy Toledo, l’estalinista que amb motiu de la mort del pres polític cubà Orlando Zapata després d’una penosa vaga de fam va afirmar que Zapata era un delinqüent. Ens pregunten en aquest vídeo “Y tú, ¿qué sientes?”. Sentim ganes de vomitar i de demanar responsabilitats polítiques i penals als irresponsables que han alimentat aquesta mena de monstres, rient-los les gràcies i subvencionant-los fins al deliri.


I després la ministra d’Afers Estrangers, Trinidad Jiménez, es sorprèn perquè a Israel l’escridassen i acusen el govern espanyol d’antisemita.

2 comentaris:

elmartin76 ha dit...

¿Alguien se ha mirado la lista de organizaciones de la flotilla? Es hilarante, sobre todo la que destacan en el puesto número 3: Judíos Antisionistas en España Si vas a su página web, descubres que tienen un total de... DOS (2) miembros.

Anònim ha dit...

No se puede permitir que los gobiernos de este pais subvencionen a esta basura odiosa.Arriba Israel mpor siempre¡¡Despierta Europa ¡¡cuantos atentados mas tendremos que sufrir de la basura islamica para despertar¡¡¡¡¡¡¡¡