dimecres, 4 d’agost del 2010

MERCAT CULTURAL

És curiós que les esquerres tractin la cultura com un mercat i parlin tant de gestors i d'agents culturals. ¿En què van quedar les promeses electorals? Més edificis innecessaris, més subvencions a amics i a mediocres, menys cultura al carrer, una universitat ocupada per inútils, més organismes oficials, més funcionaris,...
Bé, en això quedarà el mercat cultural. Com diu el cartell, per la compra de tres calces regalaran un llibre. Probablement de quiromància o de gracietes d'alguna llumenera mediàtica.

3 comentaris:

David ha dit...

A cap govern dels que hem tingut a Catalunya en els darrers 40 anys li ha interessat promoure la cultura. Segurament és molt més fàcil perpetuar-se en el poder si el poble es distreu llegint revistes de tafaneries o mirant la televisió que ens ofereixen. El cas del tripartit encara és més greu perquè sempre s'han omplert la boca de paraules com "cultura" i "educació" i quan han governat s'han dedicat a riure's de la gent que creiem que aquestes paraules encara volen dir alguna cosa. Al meu poble, per exemple, l'Ajuntament anomena "activitat cultural" una exposició de bolets trobats a Collserola, amb això ja està tot dit.

Octavi ha dit...

D´on no n´hi ha no en pot rajar. Molta mediocritat és el que abunda en aquests temps.

Míriam ha dit...

Aquí la musica;
CULTURA, Francesc Pi de la Serra