El director de la publicació, Philippe Val, va ser dut als tribunals francesos per les organitzacions islàmiques del país veí, tingudes per "dialogants, progressistes, cosmopolites, bla, bla, bla". La demanda pretenia demostrar un suposat cas d'injúries contra els musulmans, quan en realitat el que Charlie Hebdo va voler denunciar i escarnir era una part de la població amb motiu dels seus deliris religiosos i polítics : els fonamentalistes, feixistes, totalitaris indecents que pretenen que Europa caigui de genolls en l'adoració del seu déu, que un grup religiós aliè a les conquestes europees de la llibertat i una minoria totalitària hereva del comunisme, després de perdre totes les batalles de la raó, la llibertat i la justícia, ens vulguin arrossegar a un nou feudalisme teocràtic dominat per aiatol·lahs que menyspreen la llibertat, el progrés, les dones, la ciència, la cultura i qualsevol manifestació d'independència moral i intel·lectual.
Després de moltes aventures Philippe Val, el seu setmanari i les llibertats cíviques van guanyar el cas als tribunals francesos. El van encarar per la nostra llibertat, el van guanyar en el nostre nom. GRÀCIES, AMICS!
Philippe Val, no és un desconegut. Ja als anys '70 va destacar com a decidit defensor de les llibertats i la democràcia. Provinent del món llibertari, va ser un cantautor reconegut pels seus valors ètics i per les seves aportacions musicals. Mai no s'ha mossegat la llengua ni li ha tremolat el pols a l'hora de denunciar qualsevol maniobra totalitària. La seva lluita contra el feixisme islàmic va ser recollida en el documental ‘C’est dur d’être aimé par des cons’ ('És dur que t'estimin els imbècils'), de Daniel Leconte. Malauradament l'esmentat documental no s'ha estrenat a casa nostra. Lògic, oi? Quin distribuïdor o quin cinema s'arriscaran a exhibir la veritat? No només no obtindrien cap subvenció per traduir, doblar, subtitular, publicitar i exhibir-lo sinó que -misteriosament- perdrien qualsevol ajut futur. Així estan les coses... (Gràcies, Carod!).
Segons Leconte “Més val riure amb Charlie Hebdo que empastifar-se en el paradís". Philippe Val, actualment, és el director de France Inter. S'imaginen algú tan independent i tan valent dirigint Catalunya Ràdio?... Tot arribarà!
Mentrestant no ens rendim, lluitem. I sobretot sortim, sortim sempre de l'esclavatge. KHAG PÉSAKH KAXER VESAMEAKH!
El gracioset antijueu que s'amaga sota el nom de Fer té un historial de dibuixets d'aquesta mena que demostren la poca vergonya del personatge en qüestió. És habitual obrir l'Avui i trobar-hi dibuixos similars al que mostreu. La manipulació hauria d'estar penada i associar Israel amb nazisme és propi d'ignorants i d'antijueus.
ResponEliminaCanya contra els talibans !!! Som els bons i guanyarem amb la llei a la ma o amb operacions encobertes.
ResponEliminaHag Pessahk Sameakg, nois. Amb aquesta portada del Jueves (i la de l'Ariel Sahron) vaig comensar el meu boicot particular. Ni un "duro" mes; despres d'haver-lo comprat des del principi.
ResponEliminaC’est dur d’être aimé par des cons:
ResponEliminahttp://www.tagtele.com/videos/voir/41903
http://www.tagtele.com/videos/voir/41904
El FER(nández) és un adepte incondicional del José-Luís Pérez-Carod, gran filòleg (de la verinosa llengua), gran independentista (de la versió local d' Euskadiko Ezkerra) i gran amic d' Israel (ja no em queden sarcasmes)
ResponEliminaUna qüestió: encara no han expulsat aquest vice-penques de l' Associació d' Amistat Catalunya-Israel?
Robert del POblet
Un cop més ahir a la nit , en el programa 30 minuts de TV3, es va mostrar la vessant més propalestina de la nostra televisió pública. No ho oblideu, això no és informació, tot el contrari, se´n diu manipulació.
ResponEliminaLa veritat és que la portada en el seu dia em va semblar graciosa i hi vaig advertir un lleuger grau d'autocrítica. Respecte al dibuixant FER, ja havia vist alguna vinyeta seva semblant; però fora d'aquesta temàtica mai m'han fet cap tipus de gràcia les seves tires i pàgines, sempre han sigut bastant òbvies i poc originals, i sovint m'hi trobo buscant on és l'acudit sense cap èxit.
ResponElimina